- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
closer
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #6506 üzenetére
Ezt a kategóriát (manuális-hordozható) szándékosan nem említettem, nagyon rétegterméknek néztek ki. Viszont tetszenek, árban is rendben vannak.
Pico mellett van még ajánlott darab? Pl. szintén ettől a gyártótól a Nanopresso?
Milyen minőségű espresso jön le belőlük?
Mennyire 'érzékeny' a rendszer az inputokra? Kávé minősége, szemcseméret, vízhőfok etc. - az lenne a cél, hogy konzisztens legyen az eredmény; Bialetti ebben sem jeleskedett.A víz külön melegítése mondjuk macerásnak tűnik, de egy kotyogós után vállalható alternatíva.
iatti: Jól néz ki a gép is, meg az eredmény is, de 300 GBP. Ennyiért már nem kotyogóznék.
-
closer
csendes tag
Sziasztok!
Bialetti Moka Express után a New Brikka csalódás volt. Fel sem tűnt, de rászoktam, hogy tejjel/vízzel öntöm fel a kávém, pedig korábban feketén ittam.
Nincs őrlőm, így előre őrölt alapanyagból dolgozom, ez jellemzően Tesco Finest vagy valamelyik nagyobb olasz márka kávéját jelenti. Több technikát is próbáltam a lefőzéshez, egyik sem hozta a várt eredményt. Egy jobb fajta Nespresso főzet is jobban ízlik, mint ami a Brikkából jön le.
Kérdés: mi lehetne a következő lépcsőfok espresso vonalon? (Tudom, a Bialetti nem azt főz)
Cél, hogy maximum annyit kelljen vele foglalkozni, mint a Bialettivel. Anyagiakban nem mennék 100k fölé, de minél olcsóbb, annál jobb. A minőségibb kapszulás gépek fajlagosan drágák (Illy-t néztem). A pod világ kevésbé ismert számomra, érdemes itt elindulni? Gaggia Classic esetében is elég hosszúnak tűnik a beállítási/tesztelési időszak, árban is határon mozog. Kinőttem a buherálásból, csak egy 'elég jó' kávét szeretnék inni.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...