- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danbenzin
csendes tag
válasz
AXisBOLD #10423 üzenetére
igen, ha a költségvetés alacsonyan tartása a cél, akkor bizony résen kell lenni, mert a kávézás komoly pénztemetővê válhat. akkor mondom úgy, hogy saját tapasztalatom alapján tudom mondani, hogy megbántam, hogy ezen a pár eurón spóroltam és az olcsóbbat vettem. most van egy olcsóbbam, de vágyódok a drágábbra, a perem nélkülire, és most már azon agyalok, hogy megveszem azt is, mert tuzpenge által leírt folyamatban a legidegesítőbb számomra az a tamperelés előtti látvány, amikor valamit kell kezdenem a szélekkel, mert tudom, hogy ott fog csatornásodni. bár ne vettem volna ezt, nem lenne ilyen rutinom és akkor nem zavarna.
-
danbenzin
csendes tag
válasz
AXisBOLD #10416 üzenetére
a víz keménységét tudod állítani, ez alapján jelzi a vízkőtelenítés szükségességét. ugye minél keményebb a víz, annál gyakrabban jelez. nálam legkeményebb vízre állítva, napi 2 presszónál olyan 3 havonta kéri a vízkőtelenítést. én ezt a vízkőoldót használom. a tartályba szerelhető gyári vízszűrőt használom, azt a napokban fogom leváltani vízsszűrő leica kancsóra
magasítóra volt régebben a fórumon aliexpresses link, de mindenképp olyat nézz, ami a kosár peremére felül és nem lóg bele a kosárba. igen, az 51 mm-es lesz a jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forrmell.enn
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- DJI FPV Combo drón szett - új állapotban
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest