- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balazs0726 #6588 üzenetére
Mi az, hogy lehűti a kv-t? Amíg a gép melegszik, a kart a fejre csavarva tartjuk, így ő is átmelegszik; ez alap. Ha ez valami okból nem elég, mert előbb kapcsol ki az automatika, mint a kar meleg lenne akkor berakod forró vízbe fél percre, amíg előszeded a cuccokat...
-
_NCT
addikt
válasz
balazs0726 #6539 üzenetére
Egy fokozattal durvábbra állítottam az őrlést, illetve 2 üres duplát lefőztem előtte, így már jobb lett az eredmény, jobb crema és nem olyan savanyú. Még erősen ki kell tapasztalni, de a következő must have egy nyitott szűrőkosár és nem nyomásfokozós szűrő lesz.
-
_NCT
addikt
válasz
balazs0726 #6503 üzenetére
Köszi. A cserét néztem én is, de eléggé meg kell bontani a gépet, lehet inkább egy szakira bíznám.
-
_NCT
addikt
válasz
balazs0726 #6501 üzenetére
Köszi. És gyári fém gőzölőfejjel (amin tudod a cappucino/hot milk-et variálni), vagy leszedted te is és csak a szilikoncsővel?
-
hyperspace
őstag
válasz
balazs0726 #6410 üzenetére
Szlovák az ekokapszula. Én csak Flair kiegészítőket rendeltem onnan, utánvéttel, gyorsan megérkezett, és minden rendben volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest