- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Android szakmai topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
balazs0726 #6588 üzenetére
Mi az, hogy lehűti a kv-t? Amíg a gép melegszik, a kart a fejre csavarva tartjuk, így ő is átmelegszik; ez alap. Ha ez valami okból nem elég, mert előbb kapcsol ki az automatika, mint a kar meleg lenne akkor berakod forró vízbe fél percre, amíg előszeded a cuccokat...
-
_NCT
addikt
válasz
balazs0726 #6539 üzenetére
Egy fokozattal durvábbra állítottam az őrlést, illetve 2 üres duplát lefőztem előtte, így már jobb lett az eredmény, jobb crema és nem olyan savanyú. Még erősen ki kell tapasztalni, de a következő must have egy nyitott szűrőkosár és nem nyomásfokozós szűrő lesz.
-
_NCT
addikt
válasz
balazs0726 #6503 üzenetére
Köszi. A cserét néztem én is, de eléggé meg kell bontani a gépet, lehet inkább egy szakira bíznám.
-
_NCT
addikt
válasz
balazs0726 #6501 üzenetére
Köszi. És gyári fém gőzölőfejjel (amin tudod a cappucino/hot milk-et variálni), vagy leszedted te is és csak a szilikoncsővel?
-
hyperspace
őstag
válasz
balazs0726 #6410 üzenetére
Szlovák az ekokapszula. Én csak Flair kiegészítőket rendeltem onnan, utánvéttel, gyorsan megérkezett, és minden rendben volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest