- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
Ahogy Retep is írta: főleg a keserűség csökkent jobb kosárral. Illetve finomabb őrleménnyel is szépen működött (1:2 30mp alatt) ugyanaz a kávé, így jobb lett a kivonatolás. (Plusz a Sage kosarai nem egyenes falúak.)
VST sajnos 54mm-ben nincs. (Lehet, jobb is, megkímélt pár tízezres kiadástól.) -
RetepNyaraB
veterán
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
Nem feltétlenül érzel, bár egymás után készítve italt valószínű demonstrálható. Lyukszám és a lyukak minősége a két fontos tényező.
Világos tételeket jobban ki lehet maxolni egy vst-vel, a sötét cuccok pedig kevésbé lesznek hajlamosak keseredni. Ettől még az ims remek kosár mindennapi használatra és relatíve olcsó is.A nyomásfokozós viszont simán alkalmatlan minőségi kávézásra. Összemossa az ízeket, mint egy rossz mp3 a zenét.
-
iatti
aktív tag
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
nem érzek. de én a nicse zeró meg a mazzer mini között se éreztem különbséget. nem vagyok egy nagy ízvadász, nem érzem ki a déli lejtők napsütötte oldalát a kávéban. azt viszont érdekes, időnként elkapom a dózist, na mondom ez k.jó volt. nagyon ritka alkalom, mindent ugyan úgy csinálok, és nem értem miért sikerült így. lehet hogy a csillagok együttállása aznap
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest