Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
kmarci25 #9478 üzenetére
Én most rendeltem először PallYotz-tól, ez a Hello,Sicilia ez nagyon bejött, imádtam, most bontottam egy Brazil Cerrado-t, ez világosabb kicsit, nem is ízlik annyira. Nekem ezeknél a világosabb pörköléseknél megjelenik egy savanykásabb jellegű mellékíz, a tej vmelyest tompítja, de olyan üres és könnyű kávékat főzök, a krema is vékonyabb, nem olyan testes és sűrű, mint a jó Imresso klasszik vonalnál meg ennél a Szicíliánál. Azt hiszem sok-sok próbálkozás után kezdem megtalálni az ízlésemnek megfelelő kávét.
Csak most is van 3 zacskóm Kapuczinertől ami világosabb, azokat egyelőre bontatlanul elpakoltam a fagyóba... lehet filternek jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 drón szett - NO LIMITS
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 4 akkumulátorral
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- Eredeti Újszerű Saucony Shadow Original Cipő
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest