Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyalabka
üzenetére
szia.
Én is jártam így, hátha te is rosszul próbálod vissza tenni a felső kosarat. Levettem a kosarat a kis drótfüllel, a felsőrészt és kitisztítottam. Visszaraktam a felsőrészt és azonnal oda tekertem az állítható vonalkákig. Ekkor tettem vissza a felső fogaskereket és utána legnagyobb meglepetésemre sörétet őrölt. Enyém is majdnem új volt, megijedtem. Majd rájöttem, hogy amikor a műanyag felsőrészt visszatesszük ne tekerjem sehova azonnal helyezzem vissza a kis drótfüllel a felső részt/fogaskosarat és csak ezután tekertem a beosztásokhoz az egészet együtt. Így már jó lett és azóta is. Gondolom a műanyag felsőrészt úgy tetted vissza, hogy a kis fehér vonalka hátrafelé álljon pontosan ahova kell de valószínüleg ezt nem is lehet rosszul összetenni mivel levenni is csak így lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás