Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyalabka
üzenetére
szia.
Én is jártam így, hátha te is rosszul próbálod vissza tenni a felső kosarat. Levettem a kosarat a kis drótfüllel, a felsőrészt és kitisztítottam. Visszaraktam a felsőrészt és azonnal oda tekertem az állítható vonalkákig. Ekkor tettem vissza a felső fogaskereket és utána legnagyobb meglepetésemre sörétet őrölt. Enyém is majdnem új volt, megijedtem. Majd rájöttem, hogy amikor a műanyag felsőrészt visszatesszük ne tekerjem sehova azonnal helyezzem vissza a kis drótfüllel a felső részt/fogaskosarat és csak ezután tekertem a beosztásokhoz az egészet együtt. Így már jó lett és azóta is. Gondolom a műanyag felsőrészt úgy tetted vissza, hogy a kis fehér vonalka hátrafelé álljon pontosan ahova kell de valószínüleg ezt nem is lehet rosszul összetenni mivel levenni is csak így lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Teljesen ingyen játszhatunk a Battlefield 6-tal
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás