Hirdetés
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
DrDante666
üzenetére
Szia!
Én párban vettem a "hozzávaló" szintén Aldis karos kávéfőzővel, és már vagy 2 éve gond nélkül használom. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de ár-érték arányban jó. Egyetlen apró gondom az vele, hogy talán lehettek volna kisebb lépcsők az őrlési idő állítóján, én csak az 1-es és 2-es őrlést használom (1-2 főre tud főzni a kávéfőző), és az 1-es túl keveset a 2-es már túl sokat ad, de ez nyilván attól függ, hogy milyen őrlésfinomságra van beállítva, most pont olyanon van, ami ezt eredményezi. Előtte Hario minim volt, meg voltam vele elégedve talán még szebben is őrölt (ebben nem vagyok biztos), viszont ez sokkal kényelmesebb a mindennapi használathoz.
Olyan szempontból visszasírom a Brikka+Hario kombót, hogy nagyobb volt a mozgásterem, jobban tudtam egy kávéval kísérletezni, ha odafigyeltem csodás kávét tudtam csinálni,viszont ez meg kompaktabb, nem kell annyit vesződni a tisztítással törölgetéssel, és ezzel is lehet számomra jó kávét csinálni.
-
Antonious
kezdő
válasz
DrDante666
üzenetére
Szerintem már eldöntötted.
Brikkához jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás