- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
inf3rno #5471 üzenetére
Lehet hogy azért villog mert hűtőcsapolni kéne hogy hűljön. Ha lehet olyat rajta, engedj ki vizet a gőzcsövén.
Én mindig úgy daráltam a 702-vel, hogy csak annyit, amennyi kell, egy kartartóba rakott kávéspohárral, az a Duralex ami kb. 120-130ml-es. Alsó tálca kihúz, előredönt, paskol.
-
válasz
inf3rno #5471 üzenetére
szia,
én személy szerint nem aggódom túl - igen, fixen van benne olyan 5-7g pangó, ami a tisztítás után egyszerűen nem jön ki. ezzel szerintem nem nagyon lehet mit kezdeni.
A napi használat nálam is egy adagos őrlés, kimérek 17-18g-t, leőrlöm, és addig ütögetem amíg a betöltött mennyiség ki nem jön. Abban lehet reménykedni, hogy a pangó nagyjából fixen bent marad - ahogy megtapad ez szerintem reális is lehet.
Ha egyfajta kávét készítesz, akkor még kisebb a gond - ha 18g-ban lesz 1g ami 1 napos, azt nem hiszem hogy meg lehet érezniA lényeg, hogy rendesen ütögesd ki - horizontálisan-vertikálisan, megbillentve minden irányban..
Ha 1-esen nem folyik át, és 5-ösön savas, akkor én max 8-ig mennék követköező lépcsőben - nálam 6-8 között készül minden.
Amikor állítasz az őrlőn (főleg ha nem csak 1-et) akkor kell pár gramm mire az újonnan beállított finomságot kapod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- DJI topic
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest