- Android szakmai topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeypapa
tag
válasz
#89309696 #1997 üzenetére
Bluecup vagy sealpod kapszula + egy kézi őrlő és kész a saját, friss és olcsó(bb) kávé. Így a kapszula ára nagyon hamar 0 ft lesz, a fedél rá egyedül tétel (kb. 20ft/db) és csak a kávé ára jön rá (én mikor ezt csináltam, akkor egy beyond within kávéval készült kapszula olyan 70ft körül jött ki).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Nespressonál érdemes figyelni az akciót, mert a -10k gépből - 250 kapszula esetén az általános akció, de van amikor leviszik 9900 Ft-ra ha veszel 250 kapszulát. Illetve ha jársz Media Markt környékén, érdemes benézni, ugyanis mi is úgy vettük, hogy akcióban 22k volt, meg kaptál mellé kupont, amivel 250 kapszula 19k volt. Ami jó üzlet
Szóval ha nem sürgős, akkor érdemes figyelni és elég jó kedvezményeket ki lehet fogni. Igaz a kapszula később attól még nem lesz olcsóbb (125-től kezdődnek a nespressosok, de most már jöttek ki 195 Ft-os kapszulák is
). De kényelem - minőség arányban szerintem verhetetlen. Nekem amúgy "utángyártottból" a L'or kapszulái jöttek be legjobban, akciósan 80 Ft / darab szokott lenni. Minden másnak fura mellékízét éreztem (lehet a műanyag kapszula miatt? L'or is aluminiumban van).
konzumpro:
100ezer Ft-os automata által főzött kávé szerintem vállalhatatlan a Nespressohoz képest. Brikka közelebb áll, de még annál is jobbat hoz a Nespresso. -
válasz
Valóban.... Bosszantó szerintem is a kényelmi felár sok esetben. Nekem sem ér meg annyit egy jó kávé, hogy kiadjak egy laza százassal többet egy kávéért. Ráérek, megcsinálom a jó öreg Brikkával és saját darálóval.
(Hagyjuk a fenébe a kékfoggal - mobillal is összekapcsolható baromságokat. Könnyű kezelhetőség és társai - nem tudsz odamenni a kurva kávéfőzőhöz bekapcsolni????)
Megvan a szabadság, hogy olyan kávét veszek, amit akarok és nem vagyok hozzákötve a kapszulák határához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android szakmai topik
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest