- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#89309696 #1997 üzenetére
Nespressonál érdemes figyelni az akciót, mert a -10k gépből - 250 kapszula esetén az általános akció, de van amikor leviszik 9900 Ft-ra ha veszel 250 kapszulát. Illetve ha jársz Media Markt környékén, érdemes benézni, ugyanis mi is úgy vettük, hogy akcióban 22k volt, meg kaptál mellé kupont, amivel 250 kapszula 19k volt. Ami jó üzlet
Szóval ha nem sürgős, akkor érdemes figyelni és elég jó kedvezményeket ki lehet fogni. Igaz a kapszula később attól még nem lesz olcsóbb (125-től kezdődnek a nespressosok, de most már jöttek ki 195 Ft-os kapszulák is
). De kényelem - minőség arányban szerintem verhetetlen. Nekem amúgy "utángyártottból" a L'or kapszulái jöttek be legjobban, akciósan 80 Ft / darab szokott lenni. Minden másnak fura mellékízét éreztem (lehet a műanyag kapszula miatt? L'or is aluminiumban van).
konzumpro:
100ezer Ft-os automata által főzött kávé szerintem vállalhatatlan a Nespressohoz képest. Brikka közelebb áll, de még annál is jobbat hoz a Nespresso.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI Mavic 3 Pro drón szett új állapotban
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - újszerű állapotban!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest