Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Lehet, hogy más fajta kávét kellene választanod. Kevésbé sötét pörkölés, 100% arabica, vagy nagyon alacsony (<20%) robusta arány. Találsz ilyet elfogadható áron. Apropó: most miből készíted a kávét?
Én pl. americanot iszom, de csak nagyon kevés vízzel, azaz egy 40 g-os duplaoresszóhoz öntök 50-60 g forró vizet. Így lesz egy kb 1 decis italom, nekem így pont jó az íze. Ha gondolod próbáld ki -
kchris78
veterán
Ilyen arány mellett sosem lesz igazán intenzív. Én 18-19gr-ból lehúzok 30-45mp alatt kb 28-32g-t ha általánosítanom kell. NA AZ más kategória! Én 1.5 arányt szoktam megcélozni. Az szirupos és ha tartja az ember az időt az őrlő finomabbra állításával akkor kijön belőle minden aminek kell
. Aminek meg nem - az benne marad - mert nem 40gr főzet jön le. Világosabb pörkölésnél magában is fogyasztható - nekem tejjel jön be igazán.. (és 30g főzethez akár 100gr tejet adva is átjön az aroma, nem lesz "kakaó" fíling)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Programozás topic
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Aminek meg nem - az benne marad - mert nem 40gr főzet jön le. Világosabb pörkölésnél magában is fogyasztható - nekem tejjel jön be igazán.. (és 30g főzethez akár 100gr tejet adva is átjön az aroma, nem lesz "kakaó" fíling)
Mr.Csizmás