- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz #12920 üzenetére
16.3 - 8 - 0fok - 44ml 26mp - inkább túl savanyú
17.5 - 7 - +1fok - 32ml 38mpnem éreztem teljesen a toroktabi miatt de annyit igen hogy ez már túlkivonatolt túl-keserű - túl finom az őrlemény
17.7 - 8 - +1 fok 38ml 32mp körül - ez az amit jónak ítélek meg az eddigiekhez képest...Ezek voltak a próbálkozások, azt sejtettem az előzőek alapján hogy 16 alá nem érdemes mennem/nem érdemes kezdeni a próbálkozást mert túl sok hely marad a felsőszűrő és a pogácsa felett és mocsaras lesz.
Amit követek mostanában alap - IT algoritmus hogy egyik véglet nagy lépés, ha túllőttem a másik irányba akkor azon belül kis lépésekkel finomítok.
17.7gr ami majdnem eléri a felsőszűrőt, razorral nézem, illetve a portafiltert behelyezés után kiszedem hogy látom-e a felsőszűrő nyomát, 100Ftos teszt csak egyszerűbben.
Képet is lövök, elég jó cremás
. Akkor vagyok általában a citrusos vonalon megelégedve ha olyan az eredmény hogy akár tej nélkül is el tudnám kortyolgatni.. És pont emiatt csak egy kevés (hangulattól függően 1:1 vagy 1:1.5) tejet rakok csak hozzá lágyításnak. Klasszik olasz vonalas kávékhoz 1:2 ütősebb esetben 1:3 -t is rakok hozzá és akkor jönnek ki a mélyebb ízek, nyersen csak az ütős keserű vonalat érzékelni szinte
.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest