Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #5654 üzenetére
A rizs a legjobb az eddigi tapasztalatok alapján. A zab a második. Szóját sosem ittam, nem is fogok. A kókusz jó, de elnyom minden más ízt. A mandula rohadt keserű. Ami még annál is ergyább az a kesudió. Hát az valami brutál sz@r. Nagyjából ennyi a felhozatal.
Nem vágom mi ez a nagy ellenérzés az egyesek szerint bikatej, mások szerint majomgeci iránt.
Az egész kb. keményítős víz, meg egy kis cukor és aroma. Nekem pl kell valami tej pótlék, mert tej nélkül csak ritkán iszom, a tejtől meg az esetek nagy részében szarul vagyok már egy évtizede. A habosításhoz szerintem elég egy kis lecitin meg olyan 1% kakaóvaj, aztán az megoldja. Majd kipróbálom ezt a baristás változatot is, ha látok valahol, de ezek a boltiak rohadt drágák. Sokkal jobban megéri gépet venni, és frisset főzni. Úgy számoltam, hogy olyan 1 év alatt behozza az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Tacx NEO 2T Smart, T2875 okosgörgő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest