Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
kchris78 #12906 üzenetére
Én egy df64-el őrlök, közepeseket 17 +/-1 beosztáson többnyire, de egy sötét esetén 10-12-re is le kell menni, különben csak átszalad rajta.. ha meg a család számára készül egy hagyományos ipari sötét azt meg csak a dupla falú kosárral engedem át, azokból másként értékelhető nem jön ki.
Nekem bejött a 22mm es IMS kosár, legtöbbször azzal főzök. Ha sokat váltok babot akkor nehéz megtalálni az ideális mennyiséget, mert ha 13g-mal főzök akkor van hogy vizes a teteje, van hogy fenn ragad a felső szűrőn vagy csak pont jó lesz
Ilyenkor 0.5-1g állítással ezen lehet javítani, de tejes ital megengedőbb, így belefér a váltogatás is.
Még valami ami talán segít. Kávé kimenő őrleményt mérni szoktad? Mennyire szór?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest