Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz
üzenetére
Köszönöm ezt a gondolat ébresztőt.. Visszanéztem más kv-kkal való paramétereket (valamire csak jó hogy irogatja az ember ezeket
), és ezt a kávét 7-8 beosztáson őrlöm az IMS22-re. VISZONT, ezt a kávét 8-9 beosztáson őröltem a szingli gyárin.. Másik kávét meg 10-12-n szintén szinglin.. (ebből nincs most hogy az IMS-t ezzel teszteljem) Szóval ez alapból ilyen vagyis kb arra hajaz amit meglehetősen jól megfogalmaztál hogy "hagyományos ipari sötét"
.Azt hiszem most egy ideig nem rendelek többet a Kapuczinertől, tényleg az van hogy ezek brutál meg vannak pörkölve.. Nem is tudom hogy ha a saját bevallásuk szerint ez közepesen pörkölt akkor mi a sötét??? Lehet nekik közepes de hát az összehasonlító csapolások kiadják hogy brutálisan pórózusak, sok kell belőle hogy megadja az ellenállást.. (azaz jobban meg vannak pörkölve) Van még egy San Salvador amit most bontottam fel, nagyon kíváncsi vagyok hogy ez mit hoz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ezt a kávét 7-8 beosztáson őrlöm az IMS22-re. VISZONT, ezt a kávét 8-9 beosztáson őröltem a szingli gyárin.. Másik kávét meg 10-12-n szintén szinglin.. (ebből nincs most hogy az IMS-t ezzel teszteljem) Szóval ez alapból ilyen vagyis kb arra hajaz amit meglehetősen jól megfogalmaztál hogy "hagyományos ipari sötét"
Mr.Csizmás