Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Akár fent is maradhatsz a Nothing OS 4.0 startjáig
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz
üzenetére
Köszönöm ezt a gondolat ébresztőt.. Visszanéztem más kv-kkal való paramétereket (valamire csak jó hogy irogatja az ember ezeket
), és ezt a kávét 7-8 beosztáson őrlöm az IMS22-re. VISZONT, ezt a kávét 8-9 beosztáson őröltem a szingli gyárin.. Másik kávét meg 10-12-n szintén szinglin.. (ebből nincs most hogy az IMS-t ezzel teszteljem) Szóval ez alapból ilyen vagyis kb arra hajaz amit meglehetősen jól megfogalmaztál hogy "hagyományos ipari sötét"
.Azt hiszem most egy ideig nem rendelek többet a Kapuczinertől, tényleg az van hogy ezek brutál meg vannak pörkölve.. Nem is tudom hogy ha a saját bevallásuk szerint ez közepesen pörkölt akkor mi a sötét??? Lehet nekik közepes de hát az összehasonlító csapolások kiadják hogy brutálisan pórózusak, sok kell belőle hogy megadja az ellenállást.. (azaz jobban meg vannak pörkölve) Van még egy San Salvador amit most bontottam fel, nagyon kíváncsi vagyok hogy ez mit hoz..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ezt a kávét 7-8 beosztáson őrlöm az IMS22-re. VISZONT, ezt a kávét 8-9 beosztáson őröltem a szingli gyárin.. Másik kávét meg 10-12-n szintén szinglin.. (ebből nincs most hogy az IMS-t ezzel teszteljem) Szóval ez alapból ilyen vagyis kb arra hajaz amit meglehetősen jól megfogalmaztál hogy "hagyományos ipari sötét"
Mr.Csizmás