- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIstIII
senior tag
Eddig ez volt a legjobb módszer amit halottam! Fűrészt neki és kész! Az a kötegelő nekem is megfordult a fejemben egyik fórumos havernak is olyan van de én azért gondoltam a csaticserét mert akkor azt ha már leszedtem akkor már UVaktívot rakok fel abból is. A harisnya nekem is joban bejön!
-
IIIstIII
senior tag
Én a molexet tollbetéttel szedtem ki lazán. Ami gondot jelent az ATX csatlakozó
-
IIIstIII
senior tag
Az utóbbi írtó jó!!!!! Egy csomó 5letet adott! PL a vga hűtés, ledes egérvilágítás stb!Thanks
-
IIIstIII
senior tag
Hát én ennyi pénzt nem fogok kiadni egy pár bökős miniszerszámért!
-
IIIstIII
senior tag
Nem találtam ilyen topicot és érdekel mert lassan ez előtt állok és szeretnék egy két tanácsot, 5letet kapni hogy is lehet ezt otthon megcsinálni. Az egyetlen kikötésem hogy csak otthoi eszközökkel lehessen megcsinálni a csatlakozók eltávolítását. Szal kés, villa, olló gyerek kezébe való!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest