- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Milyen házi eszközökkel érdemes a zsugorcsövet felheviteni?
-
albert8
veterán
Ez a topik is szépen kihalt
-
csubbaka
tag
én Dj Sügi-töl rendeltem, ö legolcsóbb
-
albert8
veterán
Na végre
pont ilyen topikot kerestem
egy kis segitséget szeretnék kérni
szerintetek mennyi harisnya kell egy táp harisnyázáshoz?
egy Chieftec gft 650 röl lenne szó
méricsgáltem és ugy kb 30 32 m kellene 4mm esbol
mit gondoltok elég? -
csubbaka
tag
ezt most nem értem miért kéne kitöltenem, amiről szó van az egy FSP700 80GLN 700W táp aminek a kábeleit elkezdtem harisnyázni de a sata táp csatinál megakadtam mert nem tudom szétszedni de szerintem nem is lehet mert egybe van öntve
nos erre keresek valami megoldást hogyan tovább -
csubbaka
tag
a kérdésem a következő lenne hogyan szedjem szét az egybeöntött sata csatit
-
csubbaka
tag
hahó van itt még valaki
-
Pero
senior tag
hali
tápon szeretném harisnyázni a kábeleket egyesével, létezik h csak computermode-ban találtam harisnyát? de nekem fekete kéneés csak pirosat látok 1/8adosban.
vki tud más helyet? -
Barney™
aktív tag
Én a házon kívül, a sok kábelt (USB, tápkábel, optikai, vgakábel, audiokábel stb) szeretném rendszerezni egy nagy kábelharisnyában, vagy vmi hasonló megoldás kellen, csak ugye itt több kábel rendszerezésérül van szó.. van erre valami gyári megoldás, vagy csak házi barkács lehet??
-
zsoltinnó
aktív tag
Na sikerült is!nem is volt nagyon nehéz!
-
zsoltinnó
aktív tag
holnap veszek én is kábelharit! kíváncsi vagyok milyen nyúlékony!
-
Alienwar
tag
Amúgy ez a dróttal szedjük ki a molexből a drótot nem para dolog egy kicsit?, mármint nem lehet vele elcseszne az egészet? Vagy csak egy kis kézügyességen múlik?
-
bolvar
senior tag
hát igazából a táp előző tulaja kezdte el a harisnyázást és én úgy vettem hogy nemis igazából tudtam hogy hatisnyázva van.és mivel ő aztmondta hogy nemtudja megcsinálni a sata pci-e csatikat így gondoltam utánanézek.mert a atx csati még annyira nemis érint mert ahoz profi kéne de ha a sata meg pci-e belenne fejezve egész pofás tápvolna
gondolkodtam hogy felkeresek valaki aki szokott jári erre a computermodos talikra ahoz szoktak bütykölni és megkérek valakit hogy fejezze be
-
bolvar
senior tag
Látom él még a topik valamennyire
Nekem olyan segítség kéne amivel a sata ill. pci-e csatikat lehetne szétszedni.nemigazán találtam rájuk leírást.vagy ha esetleg valaki vállal tápmoddingot írhatna
-
syC
addikt
Srácok, az itt alkalmazott szerszémot tudja valaki, hogy hol lehet kapni?
-
Sleed
aktív tag
tűvel kipiszkálod a pöcköket és kihúzod(kicsit erősebben mint ahogy más csatiknál).
megvagy vele fél óra alatt.de ajánlom h gondosan jegyzeteld le a kábelek helyét,mert egy haverom rosszul rakta vissza és szétcseszte az egész gépét,a feketét összecserélte gondolom egy kis aranyos sárgával.
[Szerkesztve] -
dany27
őstag
ügyesen!!
amúgy én is most akarok majd vm,iko a az a mole4x amibe a tük vannak asszem az az apa nah az nem gond me találtam, egy toll betétet aminek a tetején volt egy qpak és azt leszedtem, és ha az rádugonm akko pont benyomja amit kell de az ATX meg amia tápon van molex nah az még nem megy a sata is sima ügy!!!oda meg azt csinálod h én pl müszerész csavarhúzot bele dugtam(az alja felől dug a kábel és a műanayg közé mert akkor ha meghúzod a cuccost akko kijon mert ott van egy kis fém lap amit pont benyom a csvarhúzó!!
De vki nekem megmondhatná h az atx csatit h a kukacba szedjem le má próbáltam egykét eszközzel!
Hála istenek van egy ezer éves atx tapom azon gyakorlok -
IIIstIII
senior tag
Eddig ez volt a legjobb módszer amit halottam! Fűrészt neki és kész! Az a kötegelő nekem is megfordult a fejemben egyik fórumos havernak is olyan van de én azért gondoltam a csaticserét mert akkor azt ha már leszedtem akkor már UVaktívot rakok fel abból is. A harisnya nekem is joban bejön!
-
harry
veterán
válasz
Gleatcher #19 üzenetére
ilyen kötegelőt lehetett venni modding klubbon és a Radikalmodnál is - Bővebben: link, Bővebben: link de elektro/villamossági boltban is lehet venni tudtommal.
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Létezik olyan ''kábelharisnya'', ami hasonlít a régi telefonzsinórra, arra a spirála alakúra...
Ekkor le se kell szedni a csatlakozókat, hanem simán bele kell csavarni a spirál közepébe a vezetéket és a végén elvágni.
Van belőle a computermode-ba is, elég olcsó tud lenni, van UV reagnes is, szép látványt nyújt és kényelmesen használható.
Egy próbát megérhet... -
harry
veterán
ATXet tuti nem szedem szét... mondjuk ezen gyárilag van feka harisnya - amúgy a többi kábelra gégecső fog kerülni, ploppy csati is marad, egy 20as belső átmérőjű csövet rá tudok húzni... bár lehet leszedem, még meglátom. Problémásabb, h csinálni kéne egy dobozt, mintha vmi elosztó lenne pl így: Bővebben: link
-
tts
addikt
-
IIIstIII
senior tag
Én a molexet tollbetéttel szedtem ki lazán. Ami gondot jelent az ATX csatlakozó
-
harry
veterán
Modding klubban láttam, h egy srác csinált vmi szerszámot molex henteléshez - Bővebben: link, Bővebben: link
Nem akarok kiadni 2-3k-t egy szerszámért, úgy is csak egy párszor használnám. Valószínűleg keresek vmi kis csavarhúzót, vagy ollót.
[Szerkesztve] -
IIIstIII
senior tag
Az utóbbi írtó jó!!!!! Egy csomó 5letet adott! PL a vga hűtés, ledes egérvilágítás stb!Thanks
-
sube
aktív tag
Szerintem ennel reszletesebbet seholsem talalsz: Bővebben: link
-
IIIstIII
senior tag
Hát én ennyi pénzt nem fogok kiadni egy pár bökős miniszerszámért!
-
e.vid
senior tag
még1 Bővebben: link
-
e.vid
senior tag
Hogyan csináld: Bővebben: link
Szerszámok: Bővebben: link -
IIIstIII
senior tag
Nem találtam ilyen topicot és érdekel mert lassan ez előtt állok és szeretnék egy két tanácsot, 5letet kapni hogy is lehet ezt otthon megcsinálni. Az egyetlen kikötésem hogy csak otthoi eszközökkel lehessen megcsinálni a csatlakozók eltávolítását. Szal kés, villa, olló gyerek kezébe való!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest