Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szmegma
üzenetére
Yesss! Asszem kezdjük érteni egymást.
Ja, ilyesmire gondoltam, hogy így kellene megcsinálnod először (nem "kértem", mert nekem nincs rá szükségem
csak javasoltam, hogy először ezt csináld meg működőképesre, ne az AJAX-szal foglalkozz, amíg még az alapja sem működik), és most már akkor ezt lehet átültetni JS-re. A lényege ennek az egésznek éppen ez volt: először működjön JS nélkül, azután már foglalkozhatsz az AJAX-osítással.
Ahhoz pedig kellene egy olyan oldal is, ahol JSON-nel szolgáltatod az adatokat (tartalom, lapozó hol tart, hány lap van összesen, ill. esetleg egyéb adatok, ami kellhet; igazából ezt elvileg már a json_encode()-dal elvileg megcsináltad, ha minden igaz), hasonlóan egy REST API-féleséghez. Aztán erre az URL-re elküldeni egy GET requestet, hogy ezt meg azt az oldalt kéred (ezt az $.ajax() metódus data attribútumában elküldeni). Ha megkaptad, akkor a kapott adatok alapján frissíteni az oldal tartalmi részét, meg a lapozót is JS-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ja, ilyesmire gondoltam, hogy így kellene megcsinálnod először (nem "kértem", mert nekem nincs rá szükségem