- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja igen, erre is írtam, hogy a legprimitívebb megoldással csináltam, ilyen hibalehetőségeket egyáltalán nem lekezelve, épp ezért nem szép megoldás, de azt hittem, most gyorsan kell, és csak egy selected van.
Most akkor hadd írjak egy hasonlóan tuskó megoldást
$uiComboboxInput = $('.ui-combobox-input');
$uiComboboxInput.attr('readonly', true);
$uiComboboxInput.click(function(){$(this).next('.ui-combobox-toggle').click();});
Igazából csak a next()-et raktam bele pluszban.===================
(#1248) martonx :
ezzel teljesen egyetértek, igazából elég nevetséges, hogy mennyire nem is bővítgetik a UI-t, bár lehet, hogy csak én nem vettem észre igazán komoly változásokat, de várnék valami nagy durranást tőle, ehhez képest még egy ilyen probléma sem oldható meg szépen, mint a fenti (bár biztos lehetne szebben a mutatott kódnál, de most nem volt kedvem kotorászni), pedig elég alapvető elvárás lehet.
Csomó jó ötlet össze van pakolva, de valahogy akkor is nagyon félkésznek érzem a UI-csomagot.=====================
(#1250) Speeedfire :
ez a "néha bugos lesz" elég gyanús, sanszos, hogy valamit Te rontasz el.
Mutathatnál esetleg kódot jsFiddle-ön, biztos tudnánk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Disney+
- SkyShowtime
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest