- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Az apache-ok lelki világát annyira nem ismerem mostanában tökéletesen átszoktam (hál'istennek) IIS-re. IIS-en viszont van olyan beállítás, hogy ha túl hosszú egy GET/POST/akármi, akkor simán figyelmen kívül hagyja az IIS a kapott adatot. Ilyenkor csak annyit látsz, hogy az adat elment, viszont nincs mit debugolni sem rajta, mert az alkalmazásig már nem is továbbítja az IIS.
Lehet, hogy it is valami ilyesmi gond lesz? Szóval én lehet szétnéznék az Apache lelki világában, ki tudja hogy van bekonfigolva a hoszting cégnél? -
Sk8erPeter
nagyúr
Én elsőként azt próbálnám ki, hogy csak simán, mindenféle tömörítés és mindenféle json_encode-olás nélkül küldeném át az adatokat, tömbös formában, ahogy van, úgyis az egészet aztán json_encode-olod, derüljön ki, úgy működik-e. Csak akkor tömörítgess, serializálj, stb., miután ez egyáltalán sikerült, tehát először ne a sávszélkímélésre koncentrálj, hanem arra, hogy működőképes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest