- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
koszonom szepen, de akkor pontositok egy kicsit: a fentebb mutatott html reszletbol sok van az oldalon, ugyanis ezek a bizonyos userekhez tartozo id-k, a hadmuvelet annyi lenne, hogy rakattintok az adott kepre (a usereket egy tablazatban jelenitem meg, 1 sor - 1 user), akkor az adott sorban levo id-t kiveszi a spanbol, amit hozzafuzok egy ajaxkeres parameterekent, a tobbit mar a php elintezi (marmint a torlest)
remelem igy mar vilagosabb
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na ne vicceljél már... jQuery UI, mint 3rd party kód. Ilyen alapon a jQuery is "3rd party kód", bár jó lenne tudni, jelen esetben konkrétan mit értesz ezalatt...
Már ne haragudj, de ha meg szakdogához kell, akkor talán illene magadat egy kicsit jobban belevetni a témába, mint hogy fórumról ollózgatod össze a félkész megoldásokat... -
Sk8erPeter
nagyúr
Most látom, amit korábban írtál:
"nincs arra egyszerű megoldás, hogy valami horizontálisan kiússzon a képből?"
"jquery basic methodok között csak olyan van ami vertikálisan csinál dolgokat"Na most akkor neked horizontális vagy vertikális csúsztatgatás kell?
Nem mindegy.
Egyébként sima slide effect van a jQuery UI-ba beépítve is: [link]. Válaszd ki a Slide effectet. -
Sk8erPeter
nagyúr
Lehet margókkal, paddinggel, szélességekkel szórakozni, mindezt animálni, beúsztatni az egyik div helyére a másikat, stb., jó pöcsölős meló, ha igazán szépet, testreszabhatót akarsz, de főleg olyat, ami minden böngészőben működik.
De én tuti nem szarakodnék azzal, hogy feltaláljam a spanyolviaszt, amikor már helyettem kismillió ember megtette már a tesztelgetést, plugin-írogatást, stb... -
Sk8erPeter
nagyúr
Szerk: ja bocs, kicsit félreértettem, szóval ilyen slide-szerű valami kell neked.
Akkor amit Speeedfire belinkelt, onnan lehet szemezgetni, pl. AnythingSlider, stb. -
Jim-Y
veterán
Találtam egy megoldást közben:
if($.jstree._reference("#edit-service-group-tree")._get_type(data.rslt.obj) == "service"){
alert("service");
} else {
alert("service_group");
}közben egy másik kérdés is lenne, ugyanitt, hogy tudom a data.rslt.obj szülőjét elérni? Ugyanis ez nem akar működni:/ : data.rslt.obj.parent.attr('id') :S
-
Siriusb
veterán
Én sosem szerettem az IE-t, nagy élmény volt, amikor rájöttem létezik más is.
Azóta, amióta weboldalakat barkácsolok, különösen utálom és szidom az IE-t és a kedves előállítóját. Minden böngészőben megy minden, de az IE összes verziójára külön kell valami CSS-t eszkábálni. Hrrrrrr.
Egy-két embert azért már letérítettem az MS ösvényéről.Most éppen arra próbálok nevelni, hogy az email-ek aljára írjuk a választ, nem a tetejére, de teljesen kilátástalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest