Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát a thumbnailnél most nem is láttam túl sok értelmét, mivel az tök függetlenül mozog a képtől.....
"Most éppen arra próbálok nevelni, hogy az email-ek aljára írjuk a választ, nem a tetejére, de teljesen kilátástalan."
Ez hogy jön az IE hülyeségéhez?
Az IE-nél nem fér ahhoz kétség, hogy egy rakás szar, viszont hogy ki hova írja a saját levelezőkliensében a választ, megint más kérdés.
Én Gmailt használok, alapértelmezett az volt, hogy föntre került a válasz, és bár ezt át lehet állítani, én nem tettem, így megszokásból én is a tetejére írom a választ. Érdekes módon teljesen jól visszakövethetőnek tartom. Ahogy azt is, ha valaki alulra írja a választ - DE ennek megvan az az igen nagy hátránya, hogy előfordul, hogy valaki új levélszálat indít feleslegesen egy korábbi témához, így a korábbi idézetek nem feltétlenül lesznek összecsukva még egy Gmail-szintű kliensnél sem, én viszont azt nem szívesen tekerem végig.
Na meg gondolj bele, mi van, ha valaki régi email-klienst használ. Fater például megszokásból még mindig Outlook Express-t használ a privát célú leveleire, ami meg nem igazán támogatja a szálakba rendezést. (Mondtam már, hogy álljon át Gmailre, de nem találta kényelmesnek és áttekinthetőnek, ez van. Ezzel nyilván nincs egyedül.) Na ő tekerjen végig minden levelet?
Ez szerintem ilyen felesleges hitkérdés, amiben felesleges megpróbálni bárkit is megtéríteni, úgyis az egyéni preferenciája lesz a döntő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az IE-nél nem fér ahhoz kétség, hogy egy rakás szar, viszont hogy ki hova írja a saját levelezőkliensében a választ, megint más kérdés.