- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
chabeee
üzenetére
Mivel nem teljesen ismert a bonuszra vonatkozo szerzodes(de ketlem, hogy olyan esetek lennenek benne leirva ami alapjan a fonokod levonogat belole), egy munkajogasszal megnezetnem.
Nem tudom, hogy hol/milyen teruleten dolgozol, de hiany van szakemberbol, valamint szemely szerint egy percig se tudtam megmaradni olyan helyen ahol ilyen kisstilu szarragas felutotte a fejet.
Ha en lennek a helyedben, miutan beszeltem munkajogasszal(es jogos a kovetelesed), beszelnek a fonokkel is, hogy amellett hogy kered a bonuszod elkezdhet rajta gondolkodni, megerte-e a szarragas mert nem tervezed hogy a kovetkezo evi bonuszt megvarod.
Persze ez en lennek, viszonylag hirtelen haragu vagyok ha valami serti az igazsagerzetem(foleg fizetes es korrekt elszamolas teren) es ez a kesobbiekben is ranyomja a belyeget a munkahoz valo hozzaallasomra az adott helyen. Azt pedig utalom, ha a munkam nem 100%-os, szoval lelepek

Szerk: most nezem, eggyel fentebb djgeg +1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Napelem
- Google Pixel topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest