Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -v-

addikt

válasz FLx #5569 üzenetére

Hát ja ... mondjuk én azt is hozzá teszem, hogy "zéró, semmi, nulla" fronton sajnos rengeteg projekt meg munkahely is mozog, szóval ez visszafele is igaz .. a helyek elég nagy részére nem kell jó szakember, még ha interjún ezt is várják el, ócska szarlapátolás az kell rengeteg helyre. Oda meg néha az az érzésem jó lesz bárki, idomított majom is .. na persze nem annyi pénzért, de ez meg mondjuk tényleg nem a munkavállalók szégyene, hogy ilyen szinten nem transzparens hogy hol mennyi az annyi. Nem azt mondom, hogy meg kéne hirdetni egy állásra mennyi a zseton, mert akkor meg elveszne az, hogy nyilván aki jó, nagy tudású, meg jobban képben van és menedzseli a karrierjét az jobbat tud kialkudni - ami igazságos is, mert többet tett bele a dologba, akkor az megtérül. De nem tudom, ez se jó ami most van, hogy ennyire okoskodni meg ügyeskedni kell, hogy az ember képben legyen. Állítom rakás jó szakember sincs képben, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy évek óta egy helyben van mert jó munkahelye van, most neki honnan kéne tudnia .. ne kelljen már fél évente interjúzni, váltogatni, meg non-stop erről informálódni hogy most mi merre hány centi. Jó, sarkítottam erősen, de akkor is. Tényleg elbaszott helyzet ...

Új hozzászólás Aktív témák