- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Szeretnek elso kezbol velemenyt hallani. Erre valo a forum. Tudom mennyi a nettoja, tudom hogy ami engem erdekel mennyibe kerul. Arra vagyok kivancsi hogy aki kiment konkretan a celorszagba mekkora fizetes emelesert milyen eletszinvonal valtozason ment keresztul. Nem igazan erdekel az sem hogy ki mennyiert menne ki
Sokkal inkabb aki kiment (es nem a haverjanak a kisoccse), hogy erzi. Most sincs semmi panaszom a fizetesre, egyszeruen a kornyezetert valltanek, viszont visszafele nem szeretnek.Az is eredkel hogy az austriaban dupla fizukkal ki mit kezd. Ha berendelkezel egy rendszeres havi jovedelemre akkor hogy alakul ennek a "bonusznak" a sorsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokkal inkabb aki kiment (es nem a haverjanak a kisoccse), hogy erzi. Most sincs semmi panaszom a fizetesre, egyszeruen a kornyezetert valltanek, viszont visszafele nem szeretnek.