- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Garmin topik
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sal1
csendes tag
Jo ideje munkahely keresgelesben vagyok, de eleg keves igazan jo ajanlat jott szembe. Tobbszor valtottam az elmult par evben es tavaly osszel vegul sikerult egy nagyjabol vallalhato poziciot megcsipni. Lehetne jobb is, de egy ideig most elvagyok ezzel.
Pozicio: Cloud/DevOps Architect
Brutto alapfizetes: 3m/ho
Bonusz: Fix 20% minimum
Egyeb: Reszvenycsomag nem tudni milyen pontos ertekkel, talan evi 10-20k USD kijon.
Helyileg Budapest, de full remote, kotetlen munkaido, csinalsz amit akarsz nagyjabol.Kaptam sok ajanlatot brutto 3m kornyeken, de ez volt a legszimpatikusabb ceg. Tobbet nem nagyon tudtam sehol kialkudni sajnos, mindenhol elertuk a magyar plafont. Kulfoldon nyilvan tudtak volna jobban fizetni, de nem akartam koltozni egyelore.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest