Új hozzászólás Aktív témák

• X Factor

addikt

válasz sakal83 #42195 üzenetére

En ezt vhogy tok maskeppen latom, es vegtelenul elszomorit ez a fajta, ne sirjon a masik, mert tudom is en, szerencses volt es jo helyen haltkak meg a szulei, vagy tehetosebb csaladba szuletett, vagy ne adj isten esetleg jol megy neki a melojaban, kis vallalkozasaban. Attol meg h. masoknak meg szarabb, az meg nem invalidja az o problemait.

Egy baratomra emlekeztetsz, aki mindig "rinyal", h. miert "rinyal" a komuves, klimas, burkolo, autoszerelo, mukormos stb... hisz mindegyik gazdag mert neki epp vmi felfoghatalalnul sok osszegert csinaltak meg valamit, es akkor felteszem mindig a kerdest h. ha ez ennyire zavarja es szerinte az adott szakág egesznap csak lebecol es dol a penz, akkor esetleg o miert nem vag bele a dugulaselharitasos vagy klimaszerelos meloba. De ilyenkor marcsak vmi kifogas marad.

Az egesz tarsadalmunkat athatja a szolidaritas teljes hianya. Plusz lehetne ezeket a dolgokat ugy szemlezni h. nem ok keresnek sokat, hanem en/mi keveset, es en mit tudok tenni h. legyen annyi penzem ami a szuksegleteimet fedezi.

Tudod en ugy vagyok h. ha valaki "rinyal" akkor megadom az eselyt annak h. okkal teszi, es igen van amikor nekem is nehezemre esik, lsd taxis tuntetes. De en egy olyan orszagban/vilagban szeretnek elni, ahol elfogadom h. ha valaki valamiert felemeli a hangjat akkor annak valszeg oka van es szolidaritok vele. Mert kitudja az elet egy pontjan en is kerulheteke olyan helyzetbe, h. en szorulnek nemi egyutterzesre.

Új hozzászólás Aktív témák