Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz Apophis #42075 üzenetére

"szakma több, mint fele hölgy, egy részüknél a fizu csokipénz a sokkal jobban kereső (pl. ITs, ügyvéd, orvos) férj mellett, így lehet találni jó kutatókat is olcsón."

Na igen, ez nagy baj.... Férj biztosítja a megélhetést, nőci meg nyomhatja kedvére a hobbit, meg lesz@rja a keresetet, önértékelése/önbecsülése meglesz, mert hát doktori, jól hangzó szakma, stb. Ha elmondja mit csinál, megkapja a váóóóó-t, ez neki így pont jó.

Annak idején gimnáziumban iszonyat ment a biológia nekem. Kémia sem volt rossz, de a biológiát imádtam, szabadidőmben is foglalkoztam vele. Nem mentem belőle fakultációra, de néha kíváncsiságból beültem rá és hát nagyképűség nélkül mondom, hogy vertem a tudásukat a faktosoknak a saját, iskolán kívüli érdeklődésem miatt.
    Egy ideig meg is fordult a fejemben, hogy ebben az irányban tanulok tovább. Látva a kereseteket jó, hogy nem így tettem. 22 évesen megvan az egyetem, utána verj bele még 5-6 évet és 27-28 évesen, széttanulva a fél életedet, kezdj el keresni bruttó 500-at.

PainKiller13: Ismerősöm az EY-hez ment kb 1.5 éve (azóta már máshol van), vám tanácsadó szerűségnek, elmondása szerint herevere volt az egész. Félt tőle, mikor odakerült, aztán azt mondta, hogy meglepődött, mert nem volt erős a munkateher egyáltalán. Nem tudom tényleg így volt-e, mert ez meg szöges ellentéte az általad leírtaknak.
    Váltott később, mert mindenáron céges autót akart, aztán egy friss cégnél manageri pozícióba ment, ahol megkapta. Aztán onnan 4 hónap múlva lépett, mert a kínaiak H-V 10-12 órákat akarták, hogy dolgozzon. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák