- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco M8 5G - majd megveszed
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Lehet hogy ez is megtéveszt engem, hogy eddig felfele volt. 2014-től dolgozom teljes állásban, végig azt a visszajelzést kaptam, hogy jól csinálom a dolgomat meg lépkedtem is felfele a létrán. 1x váltottam céget, igaz akkor ismerettségi körből jött az ajánlat, amivel megint lehetett fizetésben többet elérni. Itt is volt fizetésemelés tavaly, aztán idén elfogyott a pénz és nem jött pótlás.
Lehet nagyobb pofonnak élem meg az egészet mint amilyen valójában, bennem most az van hogy az elmúlt 10-15 éves energia befektetés semmivé vált és kezdhetem 0-ról a dolgokat.
@Alexios: pont az utolsó mondatod miatt vagyok bajban, hogy mit is tanuljak, mert benne van a pakliban, hogy mire elmélyülök benne addigra majd az ai toolok is képesek lesznek komplex dolgokra. Kezdő villanyszerelőnél én inkább az ügyfélkör hiányát gondolom, mint a tényleges tudást/tapasztalatot. Szerintem(nincs tapasztalatom) ott lehet könnyen vállalkozást indítani ahol van kereslet, és szakira az én tapasztalatom szerint van igény(akárhányszor hívtam valakit 1-2 hét volt mire kijött majd ahogy eladocuccaim is írja számomra is pofátlan összeget kértek el arra, hogy hát vegyen újat ezt nem éri meg javítani). IT-nál nem látom egyelőre, hogy Kis Pista sokat fizetne azért, hogy újratelepítsd a számítógépét, vagy beállítsd neki a routert. Ezekről elég sok tutorial videó kering a neten. Sőt már nagyon laptopjuk sincs, mindenki a telefonon lóg és azon intéz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Villanyszerelés
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Hyundai, Kia topik
- Powerbank topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs