Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
A lényeg az, hogy határozatlan ideig lenne. Szerintem nem azért toltak végig velem 3 kört, hogy utána 3 hónap után kirúgjanak.
Igen tudják, hogy még tanulok, azt mondták, hogy maximum elmegyek fizetésnélkülire ha nagyon kell tanulnom. A kövi mondata meg az volt, hogy az a legfontosabb nekik, hogy a munka el legyen végezve és a csapat érdekeit előtérbe kell helyezni.
Az éles figyelem, az kb azt jelenti, hogy ha nem fejlődök, vagy nem hozom azt az alap szintet amit elvárnának, akkor az gáz, gondolom ez ki fog derülni a felvételt követő pár hétben. A legnagyobb baj, hogy nem tudom milyen mércékkel állok szemben.
A harmadik interview skype-on indiai sráccal volt, mondjuk úgy, hogy az angolon még van mit csiszolni, de nem is ez volt a legbefolyásolóbb tényező, ahhoz képest szerintem elég fasza voltam ilyen téren. A rosszabbik része, hogy egy junior állásra pályázok, és mégis úgy ültem ott mintha ezt nem igen vették volna figyelembe. Olyan kérdéseket kaptam, hogy csak pislákoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EA Sports WRC '23
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest