Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carapace
tag
Huhú, amikor Delivery Manager voltam a Morgan Stanleynél, na akkor volt az, hogy kaptam 20 embert, abból 1 volt magyar a többi Indiai. A legjobb a tesztelő srác volt, akiről egy hónap után kiderült, hogy nem tesztel, hanem automatikusan beállítja a storykat passed-ra. Kérdezgettük a srácot, hogy hát hogy tudnánk segíteni, közben kiderült, hogy még a böngésző cahce-t se tudja kiüríteni, szóal egy idő után feladtam, mentem a resource managementhez, hogy cseréljék le. (A resource management is indiai volt) Igen, természetesen lecseréljük, azonnal, jövő hétre meglesz. Nos, a tag még egy év múlva is ott rontotta a levegőt, a prod bugok annyira elszaporodtak, hogy egyszerűen lehetetlen volt normálisan fejleszteni, mert minden a bugfix-re ment el. Egy idő után fogtam magam, és én kezdtem el tesztelni. A fickó még akkor is ott volt, amikor eljöttem, épp tanította be az utódját.
Aztán ott volt a másik srác, aki senior volt a projekten, már három éve ott volt, na ő egy hónap alatt képtelen volt egy szimpla Rest API-t leimplementálni (azt hiszem egyes értékpapírokról kellett lekérni 4-5 ESG paramétert), aztán egyszer amikor már nagyon tele volt vele a hócipő, eltűnt hetekre. Amikor megjött, kiderült hogy felborult a lelki békéje, és valami templomba kellett mennie meditálni, hogy rendbejöjjön.
Aztán ott volt a tech lead, egy tüneményes belsős VP hölgyemény, aki amúgy tök segítőkész volt, csak amikor eljöttem, derült ki, hogy végig fúrt az ED-nél, mert ő akart lenni a DM.Szóval értem én, hogy ne üljünk magas lovon meg minden, de nincs az a pénz hogy én még egyszer... (na jó, van, de nagyon sok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)