Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Be lehet szívni a szomszédokat akár ház, akár lakás, de nyilván lakás esetén nagyobb esély van rá. Viszont az is vicces, amikor önigazolásnak van ez felhozva, hogy lakásból azonnal menni kell. Így volt egyik ismerős is. Addig semmi bajuk nem volt a panellal, amíg minden munkatársa nem vett családit. Utána hirtelen nekik is élhetetlen lett, pedig a szomszédok nem változtak.
Mondja, hogy húú zajos. De mondom én akárhányszor voltam nálatok, kb hangot nem hallottam. Deeee zajos. Aztán egyszer mikor ott voltunk az X óra alatt egyszer a messzeségből hallatszott, hogy a felettük lakó leejtett valamit. Azonnal önigazolás hogy na látod!!! Zajos nagyon...
Mondtam neki, hogy azért ennyi zajra készüljetek a családiban is. Aztán ezt akarták megvenni: [link] (ha már zaj ugye)Sokan vannak, akiknek erősen nyom a latba az, hogy más is házat vett, nekem is az kell, mert nehogymá' a havernak az van, nekünk meg nem. Mi is úgy vagyunk egyébként, mint a fenti fórumtárs, hogy kb értetlenül néznek, hogy miért nem házat vettünk és legfőképp mi az, hogy nem is akarunk.
Amúgy tényleg az volt, hogy az elmúlt ~5-6 év alatt a korosztályomban lévő ismerősök/barátok 1 kivételével mind házat vettek. Gyakorlatilag jövedelmi viszonyoktól függetlenül. A jó lókációban, jó telekkel, normális állapotban lévő házak nyilván sokaknak nagyon drágák. Ezért aki nem tud ebbe az irányba menni de úgy döntött, hogy mindenképp ház kell, az vagy a lepusztult kádárkocka és felújítjuk úgy-ahogy/vagy új-újabb ház a világ végén kettővel, olyan kicsi telekkel, amire egy garázs sem fér vonalon indultak el. Az én merítésemben inkább utóbbi van.
Abból születnek ezek a helyek például, mint Gyömrő Kastélydomb: [link]
Ott is van ismi. Hatvan akárhány négyzetméteres "ház" és 14 négyzetméteres "udvar", lényegében egy gazdagréti vagy 13. kerületi panel árában.
Ezek a helyek kb hordozzák ugyanazokat a rossz/zajos a szomszéd kockázatokat, mint a lakások.Vannak kevés vagy kb kompromisszum nélküli ház+telkek csak azok -szerintem- nem itt kezdődnek, árban meg aztán pláne nem. És sokan ilyenekbe "menekülnek" a lakásokból, ami nem vagyok benne biztos, hogy okés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondtam neki, hogy azért ennyi zajra készüljetek a családiban is. Aztán ezt akarták megvenni: