- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vezu
csendes tag
Írni fogok, köszi szépen! Jó tipp, erre nem gondoltam, hogy be kéne jelentkezni az airbnb-be, mindenképp utána járok. A bevándorlási hivatalt is meglátogatom, minél tisztább képet kapják.
Időm lesz, direkt hagytam egy plusz napot "szétnézni."Mi is kb ennyi egészségbiztosítási költséggel számoltunk, 300/ felnőtt, gyereknek 168 euro a maxos, de ez már tényleg mindent fedez. Jó barátomnak annyi idős a kislánya, mint nekünk, így nagyjából tisztában voltam a költségekkel. Mi ilyen havi 4300 pénzzel számolunk, mint havi költség, de ebben már tényleg minden benne van.. jövő augusztustól szeretne dolgozni a feleségem is, mint biomernok, majd azt még meglátjuk, mi jön össze neki gyerkőc mellett.
Ahogy 426os is írta, ha megvan a hely ismeret, a nyelvtudás, a kinti tapasztalat, sokkal több lehetőség nyílik és a fizetés is magasabb lesz. Kezdésnek én például nagyon örültem a bruttó 7000 havinak 13 alkalommal, ennél egy svájci mérnök hasonló 10 év tapasztalattal, biztosan jelentősen többet kért volna. Szerintem nagyon jó kezdésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Időm lesz, direkt hagytam egy plusz napot "szétnézni."