Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pfiucska

    aktív tag

    válasz Pfiucska #24553 üzenetére

    No kicsit érdekes helyzet áll fenn a cégnél, úgyhogy úgy néz ki történik egy kis változás az életemben. Kedden felmondott a CFO, szerdán pedig megkeresett a CEO, hogy elvállalnám-e a feladatát. Mivel ezt egy óriási lehetőségnek gondolom ezért mondtam, hogy ha tudok pontosabb ajánlatot akkor lehet róla szó (igazából kb. bármit elfogadtam volna, szerintem most nem szabad az anyagiakkal foglalkoznom).

    Ma megkaptam végül az ajánlatot, melyet el is fogadtam.
    Amíg itt az előző CFO (szept. közepe) addig megemelik a fizetésemet br. 800-ra, amint elment (szept közepe után), tovább emelik br. 900-ra. Nagyjából ~3 hónapot követően pedig (tehát kb jan 1-től) br. 1000-re (vagy felé valamennyivel, munka és teljesítménytől függően).
    Ezen felül bónuszomat is megemelik, az eddigi 1 havi helyett 2 havi bónusz lesz 2023-tól kezdve. Céges autó 2024-től jöhet szóba állítása szerint.

    A pozit nem hívnám amúgy igazán CFO-nak, ahhoz kicsinek érzem a csapatot (2 könyvelő, 6-7 pénzügyes, és majd még egy controller a helyemre).

    Rólam pedig:
    Kor: 22 (idén leszek 23)
    Pénzügy és számvitel, pénzügy msc folyamatban. Mérlegképes könyvelőt most kapom valamikor nyáron. IFRS/DipIFR majd msc után vélhetően.
    Angol, német - egyiket se kell itt használni, meg is látszik rajtam, nem vagyok belerázódva.
    Tapasztalat: vezetés 0, könyvelői 1 év, controlling 1 év.

    Most pedig jöhet a savazás, hogy túl fiatal & tapasztalatlan vagyok :DDD

    iPhone 11, PS5, 18’ cbr500r, 23’ Octavia 2.0 TDI

Új hozzászólás Aktív témák