- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
Pfiucska
üzenetére
No kicsit érdekes helyzet áll fenn a cégnél, úgyhogy úgy néz ki történik egy kis változás az életemben. Kedden felmondott a CFO, szerdán pedig megkeresett a CEO, hogy elvállalnám-e a feladatát. Mivel ezt egy óriási lehetőségnek gondolom ezért mondtam, hogy ha tudok pontosabb ajánlatot akkor lehet róla szó (igazából kb. bármit elfogadtam volna, szerintem most nem szabad az anyagiakkal foglalkoznom).
Ma megkaptam végül az ajánlatot, melyet el is fogadtam.
Amíg itt az előző CFO (szept. közepe) addig megemelik a fizetésemet br. 800-ra, amint elment (szept közepe után), tovább emelik br. 900-ra. Nagyjából ~3 hónapot követően pedig (tehát kb jan 1-től) br. 1000-re (vagy felé valamennyivel, munka és teljesítménytől függően).
Ezen felül bónuszomat is megemelik, az eddigi 1 havi helyett 2 havi bónusz lesz 2023-tól kezdve. Céges autó 2024-től jöhet szóba állítása szerint.A pozit nem hívnám amúgy igazán CFO-nak, ahhoz kicsinek érzem a csapatot (2 könyvelő, 6-7 pénzügyes, és majd még egy controller a helyemre).
Rólam pedig:
Kor: 22 (idén leszek 23)
Pénzügy és számvitel, pénzügy msc folyamatban. Mérlegképes könyvelőt most kapom valamikor nyáron. IFRS/DipIFR majd msc után vélhetően.
Angol, német - egyiket se kell itt használni, meg is látszik rajtam, nem vagyok belerázódva.
Tapasztalat: vezetés 0, könyvelői 1 év, controlling 1 év.Most pedig jöhet a savazás, hogy túl fiatal & tapasztalatlan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest