Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
Én ilyen példát nagyon ritkán látok, az esetek nagy részében a helpdesk-es emberek max 1-2 év alatt kitörnek ebből a pozícióból, vagy bent ragadnak majdnem örökre. Aztán sok helyen sokféle a helpdesk, ahol csak próbálta-e már kikapcsolni-bekapcsolni feladatok vannak, ott semmire nem megy vele az ember ha évekig ott ül. Ahol már átmegy level 2 felé, az más téma. Én az elmúlt hat év alatt három pozíciót léptem előre, és soha nem voltam helpdeskes, eleve sys adminnal kezdtem. Soha nem bírnék ki egy másodpercet sem a helpdesken, monoton feladatok helyett automatizálok, szóval nem is akarok ilyesmit megszokni. Helpdesken mindent lehet tanulni, csak kreativitást nem, az pont, hogy olyan mint a szalag. Rutint meg ismeretanyagot se ad az esetek 99%-ban, mert kb. egy papírra van felírva, hogy mit mondjál a telefonba. Szóval érdekes helpdesk lehet ahol te dolgoztál. A világ egyetlen helye lehet ami nem a sablon szalagmeló...
60 szoros pénz is érdekelne, mert nettó 80-at azért adnak egy helpdesk-es embernek, ha most 5 millát keresel akkor megyek oda én is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest