- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Csak pár hónapot töltöttem itt-ott.
Svájcban végig úgy éreztem, hogy kinéznek. A kelet-európaiakat külön szobába helyezték az épületen belül. Mindenki más vegyesen volt elhelyezve: svájciak, brittek, németek, indiaiak, stb. Ha valakivel együtt kellett dolgoznom, az én problémám volt a legutolsó neki. Napokon keresztül ment az ignorálás. A boltban a pénztáros leveteti velem a hátitáskám, hogy belenézzen nem lopok-e valamit, de csak azután, hogy 1 mondatot szóltam hozzá és levette akcentusból, hogy nem helyi vagyok, pedig nincs bűnöző fejem.
Hollandiában ez a táskás boltos dolog ugyanúgy megvolt, persze nem minden vásárlásnál, de akkor is gáz. Próbáltam vegyülni pedig rühellem a céges programokat. Céges sörözésnél a semmiből nekem támadnak a holland kollégák, hogy ők tudják ám a sajtóból, hogyan bánunk a cigányokkal mi magyarok
És hogy mekkora bajba tudnék kerülni, ha itt is úgy viselkednék stb. Ugyanitt volt szervezett céges vacsora, amire elfelejtettek meghívni. Este eszem a szobámban a sarkon vásárolt hambit és felhív a főnök, hogy hol vagyok meg egyáltalán miért nem tudok a szervezett céges programról.Általában is többször előfordult, hogy hülyének néztek külföldiek. Sok éve Londonba akart egy recruiter kivinni évi 40K-ért, amikor az adott cég, akiknek dolgoztam internal mobilityn keresztül 60K-ért vitt volna szintén Londonba. Osztrák recruiter benyög egy ajánlatot (pontos összegre nem emlékszem), ami valami minimálisan több, mint amit akkor kerestem. Mondom neki, hogy lol ennyit megkeresek most, de ha itthon váltok, akkor többet is. Erre felháborodik, hogy át akarom verni, de nem fog menni, mert ő aztán tudja, hogy mennyit keresnek a magyarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És hogy mekkora bajba tudnék kerülni, ha itt is úgy viselkednék stb. Ugyanitt volt szervezett céges vacsora, amire elfelejtettek meghívni. Este eszem a szobámban a sarkon vásárolt hambit és felhív a főnök, hogy hol vagyok meg egyáltalán miért nem tudok a szervezett céges programról.