Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wowaccount
csendes tag
válasz
axioma
üzenetére
Szerintem attol, hogy van lehetoseged / tudsz fejlodni az adott teruleten, nem jelenti azt hogy le vagy maradva. Most egy Senior fejleszto le van maradva egy Principal szinten levotol? Nezopont kerdese. Tapasztalataim alapjan az is hullamzo, hogy eppen az ember mennyi effortot tesz aktualisan be az onfejlesztesbe, van/volt hogy honapokig "csak" elvegeztem a munkat, maskor meg nap vegen 1-2 orat foglalkoztam a munkahoz valamilyen szinten kapcsolodo temakkal, tanulassal. A tanulasi lehetoseg nem azt jelenti, hogy neki allsz teljesen mast csinalni es fel evig fuldokolsz / vergodsz, es nem tudod kamatoztatni az addig megszerzett tudasod.
"Raadasul attol me'g tanulhatsz max kulso forrasbol, es attol me'g hogy eleget tudsz me'g alkothatsz ujat, nem ez a lenyeg?" - ebben teljesen igazad van, kerdes hogy kinek mi okoz nagyobb oromot: hetvegente / nap vegen ossze rakni valami mini alkalmazast mondjuk egy teljesen mas programnyelv / technikaval, vagy egy olyan nagy projecten dolgozni amihez fel kell szedned valamilyen skillsetet. Mind2 nek van elonye, de ha a munkahelyen tudod a tanulast veghez vinni, akkor marad idod mas hobbira is a szabad idodben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest