- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már itt tartunk, mi lenne az ajánlott ház vízhűtéses nagyobb vga-s (4080-4090) konfigra?
-
Predatorr
őstag
válasz
Synthwave #11 üzenetére
Miért nem? Mi másra maradna?
A 4080 mellé is kellett kompromisszum. Mondjuk én átlag 4 évente veszek 4-5 évre jó konfigot (1-2 évvel csúsztatva a VGA-cseréket), így mindig mindent vivő gépem van alacsony havi költséggel, mert még jó áron eladható a régi, és félretenni is keveset kell egyszerre. Medián alatti fizuból. Persze, aki fossa a pénzt, nyilván vehet 600e Ft-os házat (lásd: ajánló), de az sem ér többet egy 50e-snél, onnantól lehúzás mind.
Egyébként a Neocube-ig frankón elvoltam egy CM230-cal, minden belefért 13e-ért (belmagasság alapján a 4080 is elfért volna csatistul, ha jól rémlik), még a DP4 Pro is, és jól hűtött, csak az arctic 360 miatt váltottam. -
Predatorr
őstag
22cm-be vertikálisan sem feltétlenül fér be. Egy stabil PCI-E 4.0 keret böszme nagy, és még ha össze is nyomod, a kábel könnyen kifeszítheti a vga slotot az alaplapból. Tudom, az van, a legvékonyabb létező léghűtős 4080-nal, és hajtogathattam a kábelt percekig, h össze tudjam nyomni. Éppen maradt felül légrés az oldallapnál a keret legalsó állásánál.
-
Predatorr
őstag
Csak az a 12hpwr csatlakozó ne volna... Ez egy alsó kategóriás, gagyi ház. Rendes (és halk) szellőzéshez legalább kellene 3-3-3 12-14cm venti (v. egy ósdi HAF-932 v X), és még hátul is 1. próbáltam párat. Most NeoCube van, de még ebbe is kellett VGA keret a csati miatt 4080-hoz, hiába fért volna el amúgy (szóval azt b.sszák meg, h a kártya tetejére teszik
). Halk és hűs, mert ez tényleg szellőzik.
-
Predatorr
őstag
Jól megpakolható, csak aztán el ne higgyük. Hogy fér bele 22cm-be egy nem is feltétlenül csúcskategóriás VGA?
A szellőzésről nem is szólva.
-
Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged