- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
David891 #15256 üzenetére
a szabály az szabály mindnél.
Hahahahah
Jaj de kis naiv vagy. Engem pl azért húzott meg az egyik, mert már a busz mellett voltam, amikor kirakta az indexet, hogy indulna a buszmegállóból. Az indoklás: látnom kellett volna az ajtók feletti jelzőfényből, hogy mindjárt indulni akar a busz, és ki kellett volna engednem. Hát a k. anyját a kedves vizsgabiztosnak, a KRESZ könyvbe nem ez van írva. -
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
David891 #14982 üzenetére
Én papíron összesen valami 43-45 órát vezettem, "kétórás", azaz 90 perces etapokban. Valószínűleg az 580 km is csak neccesen lett meg, még úgy is, hogy már azt az utat is beleszámolta, hogy otthonról odaért az autósiskolához (éljen a pesti dugóban autókázás).
Egyébként nekem is előjöttek ezzel a korrumpálási lehetőséggel, pénz híján nem éltem vele, ennek ellenére átengedtek elsőre.
Mindettől függetlenül szerintem a vizsga során a "szopóág" az nem feltétlenül (vagy nem minden esetben) szándékos, amennyi marharépa közlekedik az utakon, simán benne van az, hogy ennyire ostoba a tanuló vezetők jelentős része... Ezt meg az oktató és a vizsgabiztos jól kihasználják egy kis pluszpénz forrásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Ninebot e2 plus garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged