- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Ezekiell #15164 üzenetére
Az lesz, pl a parkolásokat ha nagyon akarnám meg tudnám számolni mennyit csináltunk, pedig ma volt a negyvenedik órám, persze hogy bizonytalan az ember.
Még egy 10 órát tervezek, meglátjuk elég lesz e, sajnos a vírus miatt kimaradt 3 hónap, na meg én sem vagyok 20 éves. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
Ezekiell #15162 üzenetére
Értelek, nincs panaszom az oktatómra de kicsit tréningezhetné az agyam vezetés közben, sokszor kap majd fél órás telefonokat jól elvan persze figyel rám de akkor is...
Hiányolom hogy ami nem megy azt nem erőltetjük addig amíg nem megy, lehet szólnom kellene ha már ennyit fizetek. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Ezekiell #15140 üzenetére
Megállok és? Nem látod be azt a részt ahol a képen a nő állt. Gurultam a kocsi mellett és a járda szélét láttam csak be. Megállok és mi lesz?? Ki orditok, hogy van e gyalogos? Várok egész nap míg el nem megy a futár? Mert addig sehogy se látom míg nem megyek be a zebra közepéig....
-
David891
csendes tag
válasz
Ezekiell #15106 üzenetére
Lehet, abban eggyet értek hogy elsősegély kéne mert ember életet menthetünk azzal ha tudjuk mit hogy. Nyilván igaz ez a jogsira is mert saját életünk mellettünk ülőke más kocsikba ülők biztonsága miatt.
De a többibe az élet úgyis megoldja ha a kezébe hullott egy nyelv vizsga vagy akármi el helyezkedik vele ott úgyis kiderül ki mit tud...
Az más kérdés hogy aki ezért ezelőtt sokat költött plusz órák stb annak ez most szarul esik ami valahol érthető is.Na de megtanulhattuk már az élet nem feltétlenül igazságos 😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest