- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Sajnos baromira nem marad meg jobban, itt is attól függ, hogy van-e pénzed, vagy milyen kedve van az orvosnak, aki vizsgáztat. Persze ha tanulsz, akkor átmész, én is így csináltam, de most már semmire sem emlékszem, ha pedig történne valami húzós az úton, fogalmam sem lenne, hogy mit kell csinálni. Hívnám a mentőket...
-
jerry311
nagyúr
Mondjuk, az a csodás műszaki vizsga is olyan, hogy... Azt mondta a vizsgáztató (akkor novemberben, mínuszokban), hogy üljünk be és majd ott elmondom hogyan is kell felállítani az elakadásjelző háromszöget. Beültünk, jó, akkor mutassam meg hogyan működik a szellőztető és páramentesítő, alias fűtés az autóban... Szerintem fázott.
Mondjuk a teherautós vizsgán már kérdeztek rendesen a műszakinál is.
-
Manitou
veterán
Nem tudom még, gondolom a rutin vizsga része az is. Ilyenekre gondolsz, hogy biztosíték kicserélése, olajszínt nézése, kerékcsere, stb nem?
Lehet jobban megmarad a dolog, viszont, ha valaki nem gyakorolja élóben az ilyen dolgokat , hamar elfelejti, hiába tanulta meg annak idején alaposabban. Én is most még tudok mindent, aztán eltelik pár év és majd azt se tudom hogy kell stabil oldalfekvésbe tenni egy sérültet esetleg
-
tildy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest