- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkrock
aktív tag
válasz
hhenry #15301 üzenetére
Megcsináltam vagy tízszer, a legkisebb 72 pont volt, de mindig ugyanazok a kérdések vannak, egy-két kivétellel.
Kreszteszt.net
Ezt ismeritek, megbízható? Itt azért már nem megy olyan jól, vannak becsapos kérdések. -
HoaryFox
őstag
válasz
hhenry #15290 üzenetére
Mire gondolsz? Én mind a 2 jogsimnál (B, A) E-Titánon keresztül készültem fel a KRESZ-vizsgára, nekem nagyon bejött.
Ahogy én csináltam, hogy mindent alaposan végigolvastam, végigkattintottam, ha előrébb jártam és valamelyik régebbi oldalra épülő tudásra épül és nem emlékeztem, simán visszamentem, átolvastam újra, szerintem nagyon hatékony módja a tanulásnak, már aki így szeret tanulni. Ja és a fejezetek végén a kérdéseket akár többször is kitöltöttem. -
djdaniel
senior tag
válasz
hhenry #15250 üzenetére
Nincs mit! nekem is majdnem ezt mondták, annyi kivétellel h ne rágózva menjünk be és ne viselkedjünk bunkón, igaz nekünk 3,5 óra volt a tanfolyam, viszont a máltainál 1órával később kerültem sorra mint ahogy az időpontom volt, de ez Pécsett volt.. Sok sikert! menni fog!
-
djdaniel
senior tag
válasz
hhenry #15248 üzenetére
[Itt megtalálod a tételeket]
Ezt a youtube-os videót néztem meg párszor sokat segített, annyi h rautech műfogásnál nem teszi keresztbe a lábat, többi viszont jó.
Ezeket a fektetési módokat nézegettem a képen, megmutatni nem kellet egyiket sem, viszont elmondani igen. -
djdaniel
senior tag
válasz
hhenry #15246 üzenetére
Szia. A kihúzott tételt nyugodtan gondolt át, ha valami nem jut az eszedbe mond h egy pillanat még átgondolom, én így csináltam, nem szóltak érte és elsőre sikerült. Én kaptam a sulitól tételeket amit végig olvastam párszor, mert az elsősegély tanfolyamról nem sok maradt meg, ha szeretnéd eltudom küldeni.
Viszont volt egy srác aki lefagyott és a fektetési módok se jutottak az eszébe, a vizsgáztató annyit mondott : annyira alap h aki nem tudja, sajnos nem tudja átengedni.
Szóval nem kell túl parázni, ha normálisan készülsz sikerülni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest