- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz
SunBreeze #5768 üzenetére
Csak a rutin? Mint írtam függ az oktatódtól, hogy mennyi időnként mehetsz hozzá, függ tőled, hogy milyen gyakran tudsz menni és, hogy kell e pótóra. Mindenesetre átlagban 1-2 hónap. Az, hogy vidéken vagy Pesten... nem tudom, talán ha a fővárosban tanulsz, jobban hozzászoksz a hülyékhez, a forgalomhoz, meg a különböző szitukhoz mint egy nyugisabb vidéki városban.
-
Xantomas
őstag
válasz
SunBreeze #5763 üzenetére
Kresztől max 2 év
Nekem 1 év, 11 hónap volt, de mindennel együtt lassan 2,5 évnél tartok. Nem siettem el, de ha minden igaz, legkorábban pénteken már hozza a posta.
Azt mondják, hogy min 1,5 hónap, ha semmiből nem buksz, és elég pénzt adsz a vizsgabiztosnak, de ha nincs vezetési rutinod, ha nem vagy elég pofátlan, hogy leoltsd az oktatód, mikor szemétkedni akar, akkor ennél jóval többre számíts.
-
vwpolopg
őstag
válasz
SunBreeze #5763 üzenetére
Ez nagyon változó. A minimum úgy tudom 54 nap, de ez akkor áll fent ha mindennap tudsz menni oktatásokra és hamar kapsz vizsgaidőpontot. És persze, ha nem buksz, minden megy rendesen, nem kell pótórát venni stb. De az átlag olyan 3-5 hónap.
Szerk.: ohh, most látom csak, téged nem az egész procedúra érdekel. Azt viszont nem tudom megmondani, összesen 30 kötelező órát kell vezetned, és függ attól is, hogy kapsz időpontot, mind vezetésre, mind vizsgázásra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest