- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz
nitro16 #15220 üzenetére
Igazad van. Igen dupla órákat, 50 percest nem tart. bár közben megállunk 10percet pihenni. Őszintén szólva nem gondoltam volna h megterhel szellemileg és fizikailag is, mivel nem járok dolgozni, csak kondizni. Most már belátom hogy sok mindennap nekem, szóval kevesebbszer fogok menni, heti 2x -3x max és közte 1nap pihenővel, ha nem javul tovább csökkentem, sajnos holnapot már nem mondhatom le..
A legjobb megoldás ha hetente 1x mennék, de azt nem engedhetem meg magamnak, mert minél előbb munkába kellene állnom, anyagi dolgok...
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat és a tanácsokat! -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
nitro16 #15180 üzenetére
Köszönöm a bátorítást, nekem kicsit az is betett hogy online kresz-re kellett mennem, ami a maga módján nagyon jó de egy tantermi oktatást ahol az oktató kimondottan kiemel dolgokat szerintem nem helyettesít. Néha néha kibuknak a kresz-es bakik, tény hogy gondolom van egy tantervük átlagra szabva azzal oktatnak van akinek az jó van akinek nem. Jelenlegi oktatóm fiatal, talán pár évvel idősebb nálam, áldom mert egyébként a türelme végtelen. Csak ugye én aki soha nem vezettem, a kis városomban van egy egész közlekedési lámpa, nekem kicsit jobban a számba kell adni a dolgokat. Itthon kicsit gyakorolnék, de sajnos itt a környéken nem lehet
elmennisehová, főképp nem a parkolásokat gyakorolni aminek lenne is értelme. Jelenleg ez, illetve a sávváltások nagy forgalomban a gyengéim valamiért, de hát majd csak alakul ez tény ha vissza gondolok milyen voltam 20 órával ezelőtt sokkal jobb. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
nitro16 #15178 üzenetére
Ha megtanított, eddig csak lötyögtünk a forgalomban, erre kanyarodjak, arra, valahogy elment rengeteg óra. Tényleg ha megerőltetném magam akkor meg tudnám számolni hányszor parkoltunk, 10-15 alkalom össz de lehet sokat mondtam. Az a baj van egyfajta megfelelési kényszerem, ami ezt a stresszt szüli, ami minden hibát hoz magával. De kicsit úgy is érzem sok apró dolog van amivel nem tágított a fejem, csak most a végén megy a pislogás.
-
sugarforce
addikt
válasz
nitro16 #15102 üzenetére
Persze kell lélek jelenlét ez egyértelmű, de ha nincs tudásod akkor hiába van lélek jelenléted.
Persze itt mindkettő kell, csak azt akartam ezzel mondani, hogy önmagában a tudás nem elég.
Tanfolyam/viszga: Annak sem sok értelme van, hogy vizsgán boldog-boldogtalant átengednek, de ez egy ilyen rendszer, sajnos/nem sajnos. Az egészből azt akartam kihozni, hogy nekem nem fáj, az számomra sokkal bosszantóbb, hogy olyan embereknek van jogosítványuk, akik nem valóak az utakra, ön és közveszélyesek. -
sugarforce
addikt
válasz
nitro16 #15097 üzenetére
Egy eles helyzetnel a lelekjelenlet sokkal fontosabb, hiába van tudasod es tudod papiron mit kellene csinalnod, ha fosol odamenni, sokkban vagy, kitorolheted a tudással a feneked, a vegeredmeny az, hogy nem csinálsz semmit. A mentosok tapasztalata is az, hogy sokszor az odasietok inkabb rontanak a helyzeten, nehezitik a mentosok dolgat.
Off: a diploma. Miert faj az, hogy nyelvvizsga nelkul odaadjak a diplomakat? Kicsit melyebben belegondolva, mitol lesz joskapista epitesznek kevesebbet ero szaktudasa egy spanyol nyelvvizsga hianyatol?
Persze ez egy angol tanar ne akarjon angol nyelvvizsga nelkul oktatni, de a legtobb esetben a nyelvvizsga megletenek semmi koze a szakmai tudashoz. Es nem, nincs / nem volt beragadt diplomam. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
nitro16 #15003 üzenetére
Lehet ki fogtok nevetni, de én már a hétre is lemondtam a gyakorlati vezetést, jobb félni. Oda tömegközlekedés, haza megint, akkor egy autó amit sokan használnak naponta, kétlem hogy két tanuló közt a fontosabb kezelőszerveket áttörölnék legalább. Pár hét és kiderül a félelmem alaptalan volt e...
-
tranceplanet
addikt
válasz
nitro16 #14996 üzenetére
Így érthető persze! Menj el a tanfolyamra és meg lesz az a vizsga!
Írtad, hogy sokan voltak a terembe és nem fért hozzá mindenki a próbababához, ezért értelmetlen... Valóban mi is sokan voltunk, de aki akart, az tudott gyakorolni eleget, persze voltak sunnyogók, lógósok, ők passzívak voltak a gyakorlat alatt, számukra értelmetlen volt ott lenni. -
tranceplanet
addikt
válasz
nitro16 #14985 üzenetére
Szerintem az elsősegélyt sem szabad félvállról venni! Igaz ez a legkönnyebb része a jogsinak! Egy biztos, ha nem tudsz rendesen újraéleszteni és stabil oldalfekvésbe rakni egy embert, akkor az esetek 99%-ában buktatnak. Persze lehet vannak helyek, ahol mindenkit áttolnak. Én kétszer is vizsgáztam: egy céges EÜ és egy jogsis EÜ. Mindkettő tanfolyamon mentős oktatott minket és marhára élvezte mindenki, jó sztorik is voltak, érdekes is volt és tényleg megtanultál újraéleszteni. Nem mindegy hogyan fújod a babát, ezt csak helyben lehet megtanulni rendesen szerintem. A Magyar Vöröskeresztnél kellett vizsgáznunk. Én mindenkinek ajánlom, hogy vegyen részt a gyakorlaton vizsga előtt, a való életben is nagyon hasznosítható dolgok ezek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest