- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Tomi0703 #10391 üzenetére
Az.
Sikeres KRESZ vizsga után kérsz egy jogsit és kapsz is.
Azzal lehet oktatóautóba ülni, már ha akarsz, mert hát nem kötelező oktatóval tanulni.
Gyakorolhatsz a saját autóddal is, ha van rá biztosításod és ül melletted egy gyakorlott vezető.
2 évig érvényes, addig le kell tenni a forgalmi vizsgát vagy meg kell hosszabbíttatni. -
mephi666
nagyúr
válasz
Tomi0703 #10156 üzenetére
mi már aránylag az elején nekiálltunk: első óra teszkóparkoló, itt elindulás-megállás, kanyarodás, 2esig felváltás, csúsztatott kuplunggal szlalom ment... következő órán először ezt gyakoroltuk kicsit, majd irány a város, hogy a 3. és 4. fokozat is menjen... városban ezután 2 órát körözgettünk, majd jött a rutinpálya, ahol azonnal végigvettünk mindent (szlalom az oszlopok között, parkolás jobbra-balra, előre-hátra... saroktolatás, Y, párhuzamos parkolás előre-hátra, emelkedőn indulás, 45fokos parkolás jobbra-balra... végigvezettem a kötelező óraszámot és legutóbbi alkalomtól már a forgalom megy majd végig) ...szerencsére megnyugtatott, hogy tematikusan haladunk: a kiskörút (most felújítási munkák miatt nagyhalál... egyébként csak kicsit gyilkos
) a vége felé lesz... addig nyugisabb helyeken vesszük végig kb az összes lehetséges helyzetet... jobbkéz-szabályos kereszteződések is pár órával odébb lesznek (eddig csak kevésbé forgalmas helyeken érintettünk csak ilyet)
-
Bati0501
őstag
válasz
Tomi0703 #10092 üzenetére
Igen,most elég sok tanulója van,mostanában vizsgáztak/vizsgáznak többen és remélhetőleg a többség sikeresen így remélhetőleg több időpontot tud majd adni...+a KRESZ vizsga is mostanában van-lehet,h pont ma-ezt az EÜ-söktől tudjuk,így mire vezethetnek +1 hét ha átmennek,szóval mostanában tényleg több ideje lesz...
-
dudika10
veterán
válasz
Tomi0703 #10037 üzenetére
Nem volt rossz az oktató. Mindenkivel másként viselkedett, a nők például szerették, mert velük türelmes volt.
Mellettem végig internetezett, belenyúlni nem nagyon nyúlt az alatt a 30 óra alatt.
De amikor beültem más mögé, akkor váltott, ha kellett, kormányba belenyúlt, fékezett...
Szóval mindenkit annyira engedett szerintem, amennyire kellett. Nekem nem volt vele bajom.
Ráadásul ami szimpatikus volt, hogy nem hajtogatta, hogy "plusz óra kell, plusz óra kell", hogy több pénzt kapjon, ahogy azt sokaktól hallottam. -
jerry311
nagyúr
válasz
Tomi0703 #10031 üzenetére
Ertelemes oktato altalaban a vizsgautvonalakon gyakoroltat, ahol dugo nem jellemzo. Vizsgautvonalak meg alataban kulvarosiak. Annak nincs ertelme, hogy araszolj a dugoban, mert az elindulas-megallas gyakorlatot a rutin vizsgara mar tudni kell. (tudom mar nincs olyan, de a 9. ora elejere mar illik hibatlanul tudni.)
-
harry
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest