- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
uborka3
tag
-
VR6-Fan
veterán
nem véletlen az első 9 óra jármű kezelés, ott szokod a gépet a váltás, a féket, mennyi gáz kell neki.
forgalomba meg azért nehéz mert ha a kármű kezelés alapjai nem ivodtak bele a gényjeid(
) akkor nem csak a körülöted lévő világra kell figyelned hanem a kocsira is.
automata váltóval olyan mint ha dodzsemet vagy go-kartot vezetnél, tekergeted a kormányt néha lassítasz vagy gyorsítasz.
G@bi90MR:az egészben a kuplung gáz játéka a legnehezebb, főleg ha valaki lusta disznó mint én vagy felkelés után 5 perccel már autóban ül, néha olyan jókat szokott rántani a gépjármű...
Boxer001:számomra teljesen idegen volt, mi az hogy a féket kell nyomni ha állni akarok meg elindul magától ha nem nyúlok semmihez, teljesen furcsa...
-
G@bi90MR
aktív tag
Szia!
Én meg pont az automata váltót nem értem.Nem vezettem még automata kocsit, egyszer kipróbálnám milyen. Manuális váltónál csak addig "teher" a váltó, míg meg nem szokja az ember, be nem ivódik az agyba, odapillantás nélkül és csak hang alapján megtanulod tologatni a váltót közben meg játszani a kuplunggal. Legelőször, mikor kimentünk a forgalomba másra nem is nagyon tudtam figyelni, csak hogy a kocsi dolgait kezeltem. Aztán ahogy telt az idő szoktam hozzá a dolgokhoz, városban már fel sem tűnnek a fokozatok 1-4-ig illetve rükverc, de országúton az 5-re még oda kell pillantani, azt kevésszer használtam. Mindkét típusnak megvan az előnye és hátránya, a lényeg az autó vezetésének élményében van. Kinek mi adja.
-
Tibcee
tag
A jogsiból pénzt kereső emberek akárhogy is vesszük egy legális maffia. Kötött buktatási arány van és nem mindig a legjobb teljesítményt nyújtó vizsgázó megy át. Ebbe vagy belenyugszol, vagy teszel ellene, ha tudsz. Ez mindenkinek a maga ügye, de előbb-utóbb a vezetőjelöltek legalább 90%-nak meglesz a jogsija, a legfontosabb, hogy próbálj meg nyugodt lenni. Ha kellemetlenkedik az oktatód, vagy igaza van és hibáztál, vagy köcsögösködik, ilyenkor ha nehéz is, de engedd el a füled mellett, jobban jársz, mert ha rossz a viszony hosszú időn át rányomja a bélyegét a vezetésedre. A táblákra, útburkolati jelekre nagyon oda kell figyelni, csak a vezetésre koncentrálni, nem máson agyalni közben. Gondolj arra, hogy egy automatát vezetni sokkal nagyobb könnyebbség, nem szabad félve nekiállni. Légy határozott és ne légy naiv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest