Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
Lifer092 #14659 üzenetére
Aterzem ezt az ellenszenvet es a szenvedest az oktatoval. Az elso oktatom nekem is ilyen volt, rendesen gyomoridegem volt, amikor mar az orara gondoltam.
Aztan az oktato nyugdijba ment es jott a masodik. Na az meg szornyebb volt. Az elso 4-5 ora utan olyan bunko lett velem (de nem csak velem, volt tobb ismeros is, akik szinten eleg gaz dolgokat meseltek, sot evekkel kesobb is hallok rola eleg meredek sztorikat, meg a gyalogosokkal, bringasokkal is ordibal), hogy teljesen elment a kedvem az egesztol, olyannyira, hogy abba is hagytam, a raforditott penz sem erdekelt, csak azabaduljak tole, kozben viszont lejart a 2 ev, mert nagyon lassan tudtunk csak haladni, raadasul egyaltalan nem volt partner abban, hogy porogjenek az orak.
Aztan eltelt 2.5 ev szunet es ujrakezdtem a nullatol masik iskolaban egy normalis oktatoval, aki erdekes modon fel tudott kesziteni es erdekes modon nem vette el az onbizalmam, ha valamit elbasztam, akkor ugy fogalmazta meg, hogy közben nem éreztem magam egy bena gyokernek. Azota levizsgaztam, autot vettem es nyomom a kilometereket. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Lifer092 #14029 üzenetére
sajnos nem jött össze a múlt hét.. hiába magyarázkodtam szombat reggel, h a lekérdezett állapot szerint már elkészült nem adták ide. "amíg az sms-t nem kapja meg, nem tudják kiadni"
természetesen ma reggel már jött az sms, már át is vettemmindegy lényeg, h végre a végére értem ennek a jogsiszerzés mizériának, túl vagyok ezen is
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Lifer092 #14027 üzenetére
tegnap előtt (szerda) du adtam le Petzvál, majd kormányablakban, rákérdeztem hölgyre, mennyi esélyt lát arra, h még a héten.. érdekes módon nem mondta azt, h áh, zéró. azt mondja, ígérni nem tud semmit, de elméletileg, ha visegrádira kérem, még lehet belőle valami vasárnapra mondjuk
most az előbb ránéztem az oldalon, amit linkeltél, azt írja: Tájékoztatjuk, hogy az Ön által benyújtott, xxx számú kérelmen igényelt vezetői engedély elkészült,2017.04.13.-án/-én továbbításra került az igénylő adatlapon szereplő kézbesítési helyre.most akkor öröm, bódogsá?
elvileg szombaton 8.30-tól átvehetőek elkészült okmányok
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Lifer092 #14018 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy mi a francért kell bemenni az NKH-ba, ha már egyszer "minden digitális/elektronikus"... Beestem a Petzvál utcai irodába, 45 perccel zárás előtt, és már akkor elkezdtem aggódni, amikor láttam, hogy csak két ügyintéző van, és várunk vagy tucatnyian. Aztán a kettőből egy kivette magát az üzemből, és nekiállt falatozni.
Szerencsére sorra kerültem, és az egész bisz-basz megvolt kb. 2 perc alatt. "PAPÍRT" nem kaptam, ellenben a nő fogott egy A4-es lapot, ollóval levágott belőle egy csíkot, és ráírt egy kódot, amivel az okmányirodában majd meg fognak találni "A RENDSZERBEN".Komolyan, vicc az egész... És még nem volt időm bemenni az okmányirodába, az még egy érdekes menet lesz, úgy érzem.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Lifer092 #14016 üzenetére
Nincs mit, csináljátok srácok. Nekem jövőhét csütörtökön lesz a forgalmi vizsgám, ha sikerül, akkor hamarosan a jogsi a kezembe lesz. Én 1 éve kezdtem, de jó néhány hónapot nem voltam itthon. Egyébként eddig többet vezettem oktató nélkül, mint vele.
Ma azt mondta, ha így vezetek, akkor 1000%, hogy átmegyek, élvezet volt mellettem ülni - kijelentette.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Lifer092 #14007 üzenetére
Szia!
Jelenleg ezek a hivatalos vizsgatételek! -
NeoPampalini
senior tag
válasz
Lifer092 #13961 üzenetére
Külön tanfolyamon nem voltunk, nálunk az autósiskola szervezte ezt is, egy mentőápoló tartotta az előadást. Két alkalom alatt letudta (ez összesen 4 óra volt, ha jól emlékszem). A gyakorlati része "opcionális" volt, aki akarta (merte?
), gyakorolhatta a bábun az újraélesztést (+ a stabil oldalfektetést), egyszerűen nem fért bele az időbe, hogy kötelezően mind a húsz ember nekiessen egyesével...
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
Lifer092 #13912 üzenetére
Gratulálok!
Az EÜ sima ügy, ahogy néztem, a vizsgán nem sokat szórakoznak. Nálunk úgy történt, hogy mindenkinek kellett produkálni egy stabil oldalfekvést (egy másik szerencsétlen vizsgázó segítségével), + a bábun előadni az újraélesztést. Ezen kívül mindenki kapott (vagy húzott?) egy kérdést, amire ha legalább 3 összetett mondatban tudott válaszolni, átment.
Egyébként nekem az jött le, hogy ez az EÜ vizsga így, ebben a formában max. arra jó, hogy a leendő "jogsisokat" befosassa, és egy bukási lehetőség, a való életben nem sokat jelent, mert elfelejted...
-
HoaryFox
őstag
válasz
Lifer092 #13912 üzenetére
Gratula!
EÜ-t én közben csinálta meg, szerencsére van egy csaj ismerősöm, aki egészségügyben dolgozik és már készített fel mást is EÜ vizsgára, szóval nála készültem fel és csont nélkül meglett.
Akkor már csak annyi kívánok, sok sikert az EÜ-höz
Ja, és szabad tudni, hogy kaptál-e strigulát?
-
SUPREME7
őstag
-
SUPREME7
őstag
válasz
Lifer092 #13876 üzenetére
Tényleg úgy mondod, mintha valami traktorba ültél volna át
Nem tudom milyen autót fogsz vezetni ha kész a jogsid, de örülj, hogy megtanulsz átlagosabb autón is vezetni, nem ér majd meglepetés. Én benzinessel tanultam, de még az után is fura volt a saját autómban vezetni (mondjuk van is köztük 10 év korkülönbség
- nem is örültem neki, hogy szinte új autón tanultam vezetni), oktatás alatt 1x fulladtam le talán egy jobbkezes utcánál, mikor meg egyedül kezdtem vezetni tiszta stressz voltam két hétig, lámpánál rendszeresen lefulladtam mert gyorsan akartam elindulni - ugyebár oktatás alatt ott a bazinagy T betű a kocsin, előzékenyek, de ha nincs, ledudálnak a francba ha lassan indulsz el.
-
válasz
Lifer092 #13876 üzenetére
Azért annyira ne legyél már kétségbeesve a 206-tól. Persze, hogy más mint egy nagyköbcentis dízel, de akkor is egy normál autóról beszélünk. Anno 98-ban amikor levizsgáztam örültem volna egy ilyen kocsinak. Mindenki már suzukival stb tanult, én meg kifogtam egy oktatót akinek 120-as skodája volt. Ahhoz nem tudom, hogy mit szóltál volna.
Ha már megtanultál vezetni akkor már mindegy, hogy mivel fogsz menni. -
thEndeR
aktív tag
válasz
Lifer092 #13873 üzenetére
A peugeot benzines? Ha igen akkor meg is van a valasz arra, hogy miert fulladtal le. A dizellel sokkal egyszerubb elindulni mint a benzinessel. Egyebkent vezettem mar nagyon sokfele autot, de a peugeotban volt szerintem a legszarabb kuplung.
Meg anno irtam CE jogsival kapcsolatban, szeptember ota egy PAV vizsgaig jutottam. Ha ilyen utemben fog haladni a dolog akkor mar csak 2 ev es meg lesz. Tudom-tudom, ajandek lonak ne nezd a fogat, de ez mar akkor is tulzas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest