- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Az csak néhány oldal, egy hülye is meg tudja tanulni. Volt olyan osztály társam, aki a megoldásokat magolta a matematika érettségire... És leérettségizett, matekból is, pedig köze nem volt hozzá. Szóval 3-4 oldal szöveg, megtanulása nem utal intelligenciára, inkább csak jó memóriára.
-
jerry311
nagyúr
Villamosvezetéshez szerencsére szükséges a 8 általános, többihez tényleg csak írni olvasni kell tudni (sajnos).
Egyéni véleményem, hogy 3.5 t-nál nagyobb gépjárműre csak IQ vizsga után engednék embereket (ez most nem rád vonatkozik, hanem úgy általánosságban). Szvsz ezeknek a biztonságos vezetéséhez, elengedhetetlen némi intelligencia és előrelátás, hogy az a nyamvadt sofőr tudja mit miért tesz és átgondolja cselekedeteit pl. egy 25 t-s monstrummal. -
fero02
nagyúr
És az mekkora lol, h nekem évekkel hamarabb megvolt a T-m és mikor levizsgáztam B-re, akkor ugyanolyan kezdő jogsit kaptam, mint aki alapból B-t csinált.
Évekig mehettem traktor+pótkocsik kombóval, húzhattam akár több tonnát, de pl egy Lady utánfutóval meg már nem mehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest