- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz
Killing #8899 üzenetére
Ha már van valamilyen kategóriád, akkor az eü. tanfolyamot nem kell még egyszer megcsinálni. Az orvosi alkalmasságid meg addig érvényes, ameddig a jogsid.
ZozzHUN: Nekem azt mondta az oktatóm, hogy december elsejétől márciusig nem vizsgáztatnak motorból. Utána is csak akkor ha az időjárás is úgy akarja.
-
CUskater
tag
válasz
Killing #8888 üzenetére
Nekem volt 2 simom is, de az egyiket eladtam. Nem leszólni akartam. Szerintem 50-es mocik közt a világ legigénytelenebb gépe. Pont ezért nagyon fasza. Én SOHA nem melegítem, nyélen megyek vele mindig. 4 éve csináltam meg, kapott főtengőt, hengert, dugót,stb... Elnyűhetetlen....
-
CUskater
tag
válasz
Killing #8882 üzenetére
1. Eddig se vittem, félek hogy elkapnak.
2. SV650-es suzukiAkkor ha jól értem be kell mennem majd az új jogsiért az okmányirodába, ha azt választom, hogy a fennálló időben akarom használni a "B"-s jogsim. Ez nekem macera.
És ha azt mondom, hogy : -Csókolom itt a vizsgaigazolás. Ja van ám "B"-s jogsim is , de azt elvesztettem tehát nem fogom tudni leadni.
Akkor postázzák az újat? -
jerry311
nagyúr
-
webdeejay
aktív tag
válasz
Killing #8518 üzenetére
Grat a rutinhoz
A KRESZ 73 pontos lett, de a lényeg, hogy átmentem. Eü viszont baziegyszerű volt és nem akarom reklámozni, de egyszer láttuk a stabil oldalfekvést és az újraélesztést, másnap a vizsgán meg csak 1 tételt kérdeztek [link] (az A részét). Csak mondtam, hogy rögzíteni kell a sérült felkart, már mondta is, hogy "Kérem a következőt". A papírt persze megkaptam
Na persze viccen kívül sokat tanultam még így első hallásra is, és az újraélesztés, meg az oldalfekvés is menne(még
).
-
jerry311
nagyúr
válasz
Killing #6954 üzenetére
Az autó benzinnel megy, nem jogsival. Legalábbis én ezt tanultam tizenpárévesen, egy 1200-as Ladán, falu széli földutakon...
Persze, hogy jobb teljesítményt nyújt, mint egy olyan videokártya amivel "párban" van. Én is ezért vettem a 4830-at, a VGA limitemből csinált CPU limitet. Így azért valóban jobban játszatók a dolgok. Igazából mindegy, csak kicsit furcsának tűnt a CPU/VGA párosod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest