- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz szaszimi #114 üzenetére
Engem is rendesen ledobbentett a dolog, mert eddig minden telefonom ennek jobb esetben a felet tudta ugy, ahogy en hasznalom.
Amugy amiket relative sokat hasznalok, az chrome, spotify, google maps, reddit, 9gag, mindenfele banki appok (osszesen 6db), amazon app, mindenfele uzenetkuldo appok (messenger, whatsapp, telegram, gmail), kindle, webtoon, wunderground (idojaras app), parkolos appok, a gyerek sulijanak az appja, youtube, phillips hue, kulonbozo google "office" appok, google photos, es meg ezen felul ott van a work profile, ahol van slack, outlook meg teams is. Meg persze ha ugy van fotozgatok vele. Bt, wifi, mobilnet, nfc mindig bekapcsolva, nincs energiakimelo modban a telefon, stb.
Szoval ok, nem jatszok rajta soha, de azert boven nem banok vele kesztyus kezzel, minden szinkronizal folyamatosan, ennel sokkal, de sokkal szarabb uzemidot vartam, plane miutan a mindenfele tesztek csak "atlagos"-nak mondtak az uzemidejet. Ami telefonokra meg sokszor itt aradoznak, azok meg alig birtak 5 ora SoT-ot nalam, franc se erti ezt.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest